Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisinde aksiyon bol, çekimler bir harika ve TRT 1 için eski günler geri döndü!

Al Sancak dizisinde aksiyon bol, çekimler bir harika ve TRT 1 için eski günler geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kamu yayıncısı TRT1’in ekranlarında her şey eski günlere geri dönüyor. Yani deprem öncesi normale doğru dönüş hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Al Sancak dizisi de 4. yeni bölümü ile perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Cuma akşamı Barbaros Hayreddin, Cumartesi günü Gönül Dağı ve Pazar akşamı da Teşkilat dizileri izleyicilerle buluşacak.

Bir aile sıcaklığı sunan Gönül Dağı dizisine ihtiyaç büyük. Bu tür yapımların kamu yayıncısı tarafından izleyicilerle buluşturulması da çok önemli bir gerçeklik. Gönül Dağı’nı seyreden milyonlarca izleyici de bu projede çok anlamlı mesajlar ile bir an olsun deprem felaketinden uzaklaşıp, güzel duygular yaşayabilecek.

Ancak aksiyonu bol, dövüş sahneleri bitmeyen, ölümlerin eksik olmadığı Al Sancak, Barbaros Hayreddin ve Teşkilat dizileri de kamu yayıncısı tarafından ekrana getiriliyor. TRT1 bir kamu yayıncısı olarak son yıllarda savaş, ölüm, çatışma tarzında silahların hiç eksik olmadığı yapımlara çok önem veriyor.

Bu tür yapımların reyting alması da çok doğal. Deprem felaketi sonrasında TRT1 yayınlarını normalleştirme kararı alarak dizilerin yeni bölümlerini izleyicilerle buluşturmaya başladı. Yani kamu yayıncısı için depremin etkisi artık ekranlarda yer almayacak. Deprem öncesi normale doğdu bir dönüş yaşanacak.

Al Sancak dizisinin yeni bölümüyle ekrana gelmesi de bu durumun ilanı olarak tarif edilebilir. Dizinin çekimleri bir harika, kadrosu çok etkili isimlerden oluşuyor. Hikayesi de milyonların dikkatini çekiyor. Al Sancak dizisi ile birlikte TRT1 için deprem felaketi sürecindeki yayın akışının bittiği, artık eski normale dönüş yapıldığı gösteriliyor.

Tabii ki depremlerden zarar gören insanlar için normale dönüş öyle kolay olmayacak.