Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisi finale giderken, bu projeden bir oyuncu çok kazançlı çıktı!

O Kız dizisi finale giderken, bu projeden bir oyuncu çok kazançlı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisinde, finale adım adım gidiliyor. Dizinin şimdiye kadar 21. bölümü ekrana geldi. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları çok başarılı performanslar ortaya koydu. Hikayeye sonradan katılan Rojda Demirer’in de diziye hareket kattığını söylemek gerekiyor.

O Kız dizisi 24. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek ve geriye sadece 3 bölüm kaldı. Dizinin hikayesi ile birlikte öne çıkan genç oyuncular da oldu. Dilin Döğer, Zeynep karakteri ile belki de bu projede en büyük kazanımı elde eden oyuncu olarak gözüküyor.

1995 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Dilin Döğer, şimdiye kadar çok az projede yer almasına rağmen, O Kız dizisinin en önemli karakterlerinden birisine seçilmeyi başardı.

Zeynep karakterinde de elinden geleni yapan ve hikayenin başarısında etkisi bulunan Dilin Döğer, kariyerinin en önemli sıçramalarından birisini gerçekleştirdi. Bu projenin genç oyuncunun fark edilmesine katkı sağladığını, önümüzdeki dönemde yapımcılardan çok fazla teklif alacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

O Kız dizisi finale giderken, bu projeden bir oyuncu çok kazançlı çıktı! 7

Karaktere yönelik eleştiriler olsa da Cengiz Orhonlu’nun da çok iyi performans sergilediğini söylemek gerekiyor.

Dizide bir başka genç isim Ali Öner’in de Doruk karakteri ile bir hayli beğeni topladığını söyleyebiliriz.

O Kız dizisi, özellikle genç oyuncuların etkili performansları ile akıllarda kalacak bir yapım olacak gibi gözüküyor.

Dizinin 22. yeni bölümünü 1 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranında izleyebilirsiniz.