Ana sayfa Sosyal Medya Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın!

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerimizin uluslararası alanda kazandıkları başarı hem dizi ve sinema sektörü adına hem de oyuncularımız adına önemli bir getiri sağlıyor. Dünyanın pek çok ülkesinden Türk dizilerine karşı duyulan ilgi giderek artıyor.

Bu ilgi ile birlikte her yıl onlarca dizimiz yabancı ülkelerde yayınlanmaya başlıyor. Hatta Türkiye’de yayına başlar başlamaz satışa çıkan ve neredeyse eş zamanlı yayınlanan diziler bile şaşırtıyor! Giderek daha da çok gelişen ve hem hikayeleri hem de oyuncularıyla dikkatleri çeken dizi sektöründe yer alan oyuncularımız, uluslararası alanda da şöhret oluyorlar.

Yerli ve yabancı pek çok hayranın merakla takip ettiği isimler, sosyal medyada her paylaşımı ile gündem oluyor. Yapılan İspanyolca, Arapça, İngilizce ve farklı dillerdeki yorumlardan, oyuncularımızın dünya çapındaki şöhreti de anlaşılabiliyor.

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 16

Ayrıca dünyanın farklı ülkelerindeki ödül törenlerinde dizi ve sinema filmlerimiz de ön plana çıkıyor ve dizi oyuncularımız da farklı ülkelerin festivallerinde boy gösteriyor, ödüller alıyorlar.

Bir de internet üzerinden yapılan oylamalarla konuşulan kimi ödüller var ki dikkat çeken bir şekilde Türk oyuncuların öne çıktığı görülüyor. Bunlardan birisi de son olarak tüm dünyadan hayranların oylarıyla seçilen ‘Top Face In The World 2023’ oldu.

Listenin ilk sırasında Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın olması büyük bir sürprizdi! Kanal 7’nin günlük dizileri Yemin ve Emanet ile şöhreti yakalayan oyuncu, Emanet dizisinin 3. sezonu ile ekranlarda şu sıralar. İlk iki sezonda Sıla Türkoğlu ile başrolde oynayan oyuncu, 3. sezonda ise Gürcistanlı oyuncu Nana Stambolishvili ile birlikte rol alıyor.

Dizinin dünyanın farklı ülkelerinde gösterilmesi ile birlikte Halil İbrahim Ceyhan’ın ünü de ülke sınırlarını aştı! Çok daha popüler olan Burak Özçivit, Onur Seyit Yaran, Kerem Bürsin gibi isimler ise “Top Face In The World 2023” sıralamasında daha geride yer alıyorlar!

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 17

Birinci sırada Halil İbrahim Ceyhan’ın yer aldığı Top Face’in ikinci sırasında ise Sıla Türkoğlu var. Oyuncunun da tıpkı Halil İbrahim Ceyhan gibi Emanet dizisiyle ünü yurtdışına taşındı. Şu sıralar Kızılcık Şerbeti dizisinde oynasa da Top Face’de 2. sırada olmasında büyük ihtimalle Emanet dizisinin rolü büyük!

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 18

Listede arka arkaya gelen iki isim ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin. İki oyuncunun 2023’ün en iyi yüzleri arasında ön sıralarda olması, Sen Çal Kapımı dizisinin 80’den fazla ülkede yayınlanmasından dolayı.

 

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 19

Top Face’te yer alan diğer Türk oyuncular ise şöyle:

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 20

Özge Yağız 9, Gökberk Demirci 15., Ayça Ayşin Turan 44., Burak Özçivit 54. ve Onur Seyit Yaran da 65.

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 21 Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 22 Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 23 Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 24 Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 25