Ana sayfa Sosyal Medya Al Sancak dizisinin güzeli Gülsim Ali İlhan’dan dijital alanda yeni projeler geliyor!

Al Sancak dizisinin güzeli Gülsim Ali İlhan’dan dijital alanda yeni projeler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Al Sancak dizisinde Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan güçlü bir dizi çifti olmayı başardı. Hikayesi ile izleyenleri etkileyen dizide, asker karakteri ile göz dolduran Uğur Güneş, aksiyon seven izleyicileri ekran başına geçmeye teşvik ediyor. Gülsim Ali İlhan da bir dram dizisi olan Gönül Dağı’ndaki başarısından sonra şimdi yeni dizide ajan karakteri ile aksiyon dolu sahnelerde yer alıyor.

TRT’nin yeni dijital platformu Tabii’nin lansmanına katılan ikili, dijital platformların artmasından memnun. Dijital dizilerin uzun çalışma şartlarından uzak olması birçok oyuncu gibi Uğur Güneş’i de olumlu etkiliyor. Oyuncu, “Yüksek tempoda çalışanlar için çok iyi. Uzun çalışma sahnelerinden vazgeçiyoruz. Çok fazla dijital işlerde oynamadım, fırsatım olmadı ama bizim için çalışma şartlarından dolayı daha elverişli” açıklamasında bulundu.

Al Sancak dizisinin güzeli Gülsim Ali İlhan'dan dijital alanda yeni projeler geliyor! 7

Gülsim Ali İlhan da TRT’de bir projede yer almaktan memnuniyetini dile getirdi. Oyuncu, yeni dijital platformun da güzel bir süreç olacağını anlattı. Kaliteli ve üzerinde çok çalışılmış projeler olduğunu ve merakla bu yapımları beklediklerini anlatan İlhan, Tabii platformu için bazı projeler de bulunduğunu ama detay veremeyeceğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Aslında burayla ilgili bir şeyler var, ama söylemek istemiyorum. Belki olabilir, söylemeyeceğim” diye konuştu. Tabii platformunda nasıl bir projede yer alacağı merak edilen İlhan, içerikler hakkında bir hayli bilgi sahibi olduğunu da sözlerine ekledi.

1993 yılında dünyaya gelen İlhan, Bulgaristan’da doğdu ve bu ülkede büyüdükten sonra Türkiye’de şöhrete kavuştu. 2012 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Aslıhan karakteri ile çok ilgi çekmişti.

Oyuncu, ayrıca Payitaht Abdülhamid, Gönül Dağı ve şimdi de Al Sancak dizileri ile uzun süredir TRT1 ekranında en çok gözüken oyunculardan birisi olmayı da başardı.