Ana sayfa Dizi Fragmanları Aldatmak dizisi 22. yeni bölümde Güzide kartlarını açık oynuyor!

Aldatmak dizisi 22. yeni bölümde Güzide kartlarını açık oynuyor!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ilgiyle izlenen dizisi ‘Aldatmak’, 16 Mart Perşembe akşamı yirmi ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Tarık’ın son saldırısı karşısında sabrı taşan Güzide, bir canlı yayın açarak kendisine kurulan tuzağı ifşa eder. Artık hiçbir şeyden korkmamakta, düşmanları karşısında dobra tavrından ödün vermemektedir. Çocukları ve dostları bu yayını heyecanla karşılar. Güzide en çok Tarık’ın vereceği tepkiyi merak ediyordur ancak Tarık ortalarda yoktur.

Behram’ın Oylum’un peşinden koşmasına rağmen Oylum, Tolga’yı hala unutamamıştır. Oylum, yaşadığı pişmanlık ve vicdan azabını annesinden gizleyemez. Güzide ise tavsiye verirken geçmişte kızının da kendisiyle benzer hatalara düştüğünü fark eder.

Ozan ve Zeliş yeni bir ilişkiye yelken açarken, Selin ve Tolga’nın arkadaşlığı ilerler. Birlikte dışarı eğlenmeye çıktıklarında magazine yakalanırlar. Selin ve Oylum’un arkadaşlıkları sınanmak üzeredir.

Yeşim, yuva kurmanın büyük bir evden çok daha fazlasını gerektirdiğini bir kez daha anlarken Tarık, kim tarafından ve neden kaçırıldığını çözmeye çalışmaktadır. Nitekim Tarık’ın alıkonulması planının arkasından sürpriz bir isim çıkacaktır.

‘Aldatmak’ perşembe 20.00’de atv’de.