Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 53. bölüm analizi; Oylum’a yapılan evlilik teklifi sürpriz oldu

Aldatmak dizisi 53. bölüm analizi; Oylum’a yapılan evlilik teklifi sürpriz oldu

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, önceki perşembe akşam elli üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

53.Bölümde Neler Yaşandı? Özgüderlerin evinde Ozan’ın kazandığı yarışma ve ödül töreninin heyecanı yaşanırken Güzide kendisinin üzerine sürülen arabadan sadece Sezai’ye bahsetti. Ozan’ın smokinli haliyle hatıra fotoğrafı çektiren aile Yeşim’i de bu ana dahil etti. Yeşim, Ümit’e ortaklık teklif ettiğini ve birlikte çalışmak istediğini Güzide’ye söyledi. Güzide bu duruma çok sevindi ve ikilinin kararını destekledi.

Tolga’nın Oylum’u ısrarla aramasına daha fazla seyirci kalamayan Güzide, Tolga’ya sert bir konuşma yaparken Oylum’u da Tolga’dan uzak durması için uyardı. Tolga’nın Dicleliler’in evini basmasıyla öfkeden deliye dönen Oltan, önce Tolga’nın işbirlikçisi Kudret’e dersini verdi, ardından da Tolga için yeni bir plan yaptı.

Cinayetten gözaltında tutulduğunu sanan Tarık aslında her şeyin Yeşim ve Sezai’nin bir oyunu olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. İpek konusunda Sezai’nin yanında olmak isteyen Güzide, Sezai ve İpek’le yemeğe çıktı. Ancak İpek’in Güzide nefreti gözünü kör edince yemeğin sonu kötü bitti.

Oylum, bir yanlış anlaşılma sonucu Kahraman’ın trafik kazası yaptığını düşünerek hastaneye koştu ve büyük bir üzüntü yaşadı. Kahraman’ı kaybetme duygusuyla karşı karşıya alan Oylum, Kahraman’a daha da yakınlaştı. Oylum’un hislerinden emin olan Kahraman ise Oylum’a evlenme teklifi etti.