Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü?

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin yeni başlayan dizisi Aldatmak, Perşembe akşamlarının yeni fenomeni olmaya aday! Dizi, hikayesiyle olduğu kadar oyuncuları ile de çok sevilen bir yapım. Özellikle Vahide Perçin’in, Bir Zamanlar Çukurova’daki Hünkar karakterini çok seven izleyici, onu yeniden güçlü bir kadın imajı ile ekranda görmekten dolayı heyecanlı.

Vahide Perçin, rol aldığı her yapımdaki performansı ile herkesin büyük beğeni ve takdir ile izlediği bir isim. Girdiği her rolün hakkını veren bir oyuncu olarak bu kez de Aldatmak dizisinde Güzide Yenersoy isimli bir hakime hayat veriyor. Mustafa Uğurlu’nun oynadığı eşi Tarık’ın kendisini 5 yıldır bir başka kadınla aldattığını öğrenen Güzide’nin tavrı, sözleri, duruşu, özellikle kadın izleyenlerin çok beğendiği sahneler.

Güzide’nin her sahnesini ayrı ayrı yorumluyor izleyenler sosyal medyada. Karakterin, aldatılmasına karşılık hem vicdanını hem de saygınlığını koruyan tavrı, herkesin övgüsünü alıyor. Güzide’nin eşinin rahat ve umursamaz tavırları karşısındaki sözleri ise herkesin içinin yağlarını eritiyor adeta!

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 17

Vahide Perçin, her sahnesi ile izleyicinin gözünde daha da büyüyor, daha da çok hayranlık uyandırıyor! Oyuncunun hem Güzide olarak replikleri hem de oyunculuğuna gelen sosyal medyadaki paylaşımlar hemen hemen birbirine benziyor.

İzleyiciler, Vahide Perçin farkını ortaya koyarken, Aldatmak dizisinde kadının, aldatan eşi karşısındaki duruşuna da ayrıca takdir dolu sözler sarfediyorlar. Güzide’nin güçlü duruşu, izleyici tarafından başka dizilerdekinden daha gerçekçi ve olması gereken bir duruş olarak niteleniyor.

Bu arada Vahide Perçin’i Hakim rolüne de çok yakıştırıyor izleyiciler. Bir Zamanlar Çukurova’da Adana’nın köklü ailelerinden gelen Hünkar karakteriyle çok beğenilen Vahide Perçin, bu kez de okumuş, tahsilli, meslek sahibi ve başarılı bir kadın karakter olarak ekranda. Güzide karakterine hayat veren oyuncuya sosyal medyadan mesaj yağıyor.

Mesajlara bakıldığında Aldatmak dizisinin yanında Vahide Perçin’i izleyicinin ayrı bir yere koyduğu görülüyor. İşte gelen mesajlardan bazıları…

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 18

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 19

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 20

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 21

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 22

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 23

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 24

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 25

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 26

Aldatmak dizisi bir yana, Vahide Perçin bir yana! Oyuncuya gelen mesajları gördünüz mü? 27