Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisi Kardeşlerim’e benzedi, dizi hayranları senariste yüklendi!

Aldatmak dizisi Kardeşlerim’e benzedi, dizi hayranları senariste yüklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Aldatmak dizisi perşembe akşamları, Kardeşlerim ise Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. İki dizi de birbirinden çok farklı yapımlar ve hikaye olarak da hiçbir benzer yönleri yok. Ancak Aldatmak dizisinde süreklilik haline gelen bir durum, bir dönem Kardeşlerim dizisinde de çok etkili olduğu için eleştiri konusu yapıldı.

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin bir araya geldiği Aldatmak dizisinde ilk 9 bölüm başarılı şekilde izleyicilerle buluştu. Hikayeyi seven ve destek sağlayan geniş bir izleyici kitlesi oluştu. Aldatmak dizisinin 9. bölümünde Oylum karakterinin hastane sahnelerine ilginç eleştiriler yapıldı.

Sosyal medyada yayılan bu eleştirilerde “Her bölüm bir kişi hastanede, senaristimiz Kardeşlerim dizisinin senaristiyle kahka herhalde” diye yorumlar yapılmaya başlandı. Aldatmak dizisi hayranlarının, Kardeşlerim projesinde yaşanan kaza, hastane gibi sahnelerin fazlalığını bilerek bu karşılaştırmayı yapması da dikkat çekiciydi.

Aldatmak dizisi Kardeşlerim'e benzedi, dizi hayranları senariste yüklendi! 7

atv ekranındaki bir dizinin bir başkasına bazı yönlerden benzediğini söylemek için iki diziyi de biliyor olmak lazım ve birçok izleyicinin de bu eleştirilere katıldığı düşünülür ise, ne kadar yakından takip edilen projeler olduğu anlaşılır.

Aldatmak dizisinde hastane sahnelerinin artmasının ardından “Kardeşlerim dizisine döndü ya karakolda ya da hastanede” diye yorumlar yapan izleyiciler, bu ilginç tesadüfü de bir eleştiri konusu yaptı.

Ancak bu eleştirilerde asıl dikkat çeken detay, iki diziyi de izleyen kitlenin hikayelerin derinlemesine bildiği ve bu şekilde yorum yaptığıydı. Yani atv ekranındaki dizileri çok yakından takip eden geniş bir dizi izleyicisi var ki, bu kitle kanalın projelerinin ayakta kalmasını sağlıyor.

Vahide Perçin’in canlandırdığı Güzide karakterinin 9. bölüm finalinde kazaya karışması sonrasında 10. yeni bölümde izleyiciler yine hastane sahneleriyle karşı karşıya kalacak ve bu eleştiriler de artacak gibi gözüküyor.