Ana sayfa Dizi Haberleri 18 Kasım Cuma, Yalı Çapkını dizisi reytingleri ile sezonun en iyisi oldu!

18 Kasım Cuma, Yalı Çapkını dizisi reytingleri ile sezonun en iyisi oldu!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin dokuzuncu bölümü 18 Kasım Cuma akşamı Star ekranlarında yayınlandı. İzleyicinin yoğun ilgisi ile Yalı Çapkını; her üç kategoride de Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Tüm kişiler, AB ve ABC1 kategorilerde günün birincisi olan dizi, istikrarlı gidişatıyla da dikkat çekiyor.

Dizinin 9. bölümünün elde ettiği reytingler tüm kategorilerde de çift haneli oranlarda gerçekleşti. Özellikle tüm kişiler kategorisinde 12’li oranları aşan Yalı Çapkını dizisi, bu haliyle sezonun en iyi reytinglerini elde etmiş oldu ve büyük başarısını taçlandırdı.

Bu sezon çift haneli reytingler alabilen diğer dizi Gönül Dağı olmuştu. Her iki dizi de her hafta milyonları ekrana taşımaya ve çift haneli reyting oranları ile büyük başarılar elde etmeye devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisinin hayranları da sosyal medyadan büyük destek vermeyi sürdürüyor. Ayrıca youtube ortamında dizinin 9. bölümünün sadece 8 saat içinde 2 milyon izlenmenin üzerine çıkması da başarının bir başka göstergesi oldu.

18 Kasım Cuma, Yalı Çapkını dizisi reytingleri ile sezonun en iyisi oldu! 7

Dozukuncu bölüm hikayesinde; Suna’yı kurtarmak için onu kaçırmaya karar veren Ferit, Seyran ve Abidin’in yaptığı plan hatasız işledi. Sultan’ın Feritle olan geçmişinin ipuçları verildi. Esme’nin Suna’ya Seyran’ın yardım ettiğini ağzından kaçırması üzerine soluğu yalıda alan Kazım, Seyran’ın boğazına yapışınca, gördüklerine dayanamayan Suna Kazım’ı etkisiz hale getirdi.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları gibi önemli isimler bulunuyor.

“ Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!