Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi reytinglerde birinciliğini sağlamlaştırdı!

Aldatmak dizisi reytinglerde birinciliğini sağlamlaştırdı!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, sezonun çok konuşulan ve izlenen dizisi ‘Aldatmak’, dün akşam ekrana gelen dördüncü bölümüyle de izleyiciden tam not aldı ve reyting listesinde tüm kişiler kategorisini bir kez daha birincilikle tamamladı. Dizi, AB grubunda ikincilik ve ABC1’de ise üçüncülük elde etti. Aldatmak dizisinin tüm kişiler kategorisinde en yakın rakibi Camdaki Kız’da bir hayli farklı şekilde önde olması da dikkatlerden kaçmadı. Diğer iki kategoride ise Camdaki Kız dizisinin birinciliği bulunuyor.

Aldatmak dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı? İşte detaylar: Hakimin delilleri hukuka aykırı bulması sonucu Oylum’un tutukluluk halinin devamına karar verildi. Karara itiraz eden Güzide hakimle konuştu ve karar kayda geçirilmeden değiştirilerek Oylum’un tutuksuz yargılanmasına hükmedildi. Bu süreçte Tolga, Oylum’u yalnız bırakmadı. New York’a gitme planından vazgeçmek istemeyen Oylum, Tolga’ya daha da kapılmaktan korktu ve aralarına mesafe koydu.

Ozan işlemediği cinayetin vicdani yüküyle perişan vaziyette Kaan hakkında bilgi edinmeye çalıştı. Karısını bulmak için kayınpederinin evine giden Ümit, burada çıkan tartışma sonucu karakolluk oldu. Karısının kızını da alıp yurtdışına çıktığını öğrenen Ümit yıkıldı.

Tarık, Güzide’nin boşanma davasında sorun çıkarabileceğini söyleyerek birkaç gün Oltan’ın çiftliğinde kalmaya karar verince Yeşim endişeye kapıldı. Güzide’ye düşman kesilen Yeşim, adliyeye gitti. Yeşim’in davranışları Güzide’yi zor durumda bırakırken, savcının müdahalesiyle Yeşim gözaltına alındı. Yeşim’in anlattığı yalana inanan Tarık, Güzide’den hesap sordu ancak Güzide ve Yeşim’in kavgası sosyal medyaya düşünce Tarık da gerçeği gördü.

Sezai, Oylum’un davası için yaptığı araştırmada, ifade veren büyükelçilik korumasını tanıdığını fark etti. Güzide’yle konuşan Sezai gerçeği açıklaması için korumaya baskı yapılması gerektiğini söyledi. Güzide bu konuyu Oltan’ın çözebileceğini düşündü ve ilk kez ondan yardım istedi. Oltan devreye girmesine rağmen dava günü gelip çattığında tanık ortada yoktu. Tanığın gecikmesi üzerine beklemek istemeyen hakim Oylum aleyhine kararını açıklarken Güzide kendini tutamadı ve mahkeme salonunu birbirine kattı.

‘Aldatmak’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de.