Ana sayfa Sosyal Medya Aldatmak dizisinde Yeşim karakteri ile Asena Girişken arasında sadece tek bir benzerlik var!

Aldatmak dizisinde Yeşim karakteri ile Asena Girişken arasında sadece tek bir benzerlik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan ve başarılı bir sezon geçiren Aldatmak dizisinde Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi tecrübeli isimler bulunuyor. Genç oyunculardan Asena Girişken ise hikayede Yeşim karakteri ile bulunuyor. Oyuncu, hikaye içinde iyi bir kadından kötü bir kadın karakterine dönüşmek gibi bir süreç ile de karşı karşıya kaldı.

Aldatmak dizisindeki bu dönüşüm ile izleyicileri bir hayli şaşırtan Asena Girişken, Yeşim karakteri ile arasında bir benzerlik olmadığını söyledi. Oyuncu, “Ufaktan Yeşim’in sinirine biraz yaklaşık olabilirim” diye konuştu. Yeşim karakterinin düşünmeden hareket eden birisi olduğunun altını çizen oyuncu, kendisinin ise tam tersi bir kişiliği bulunduğunu söyledi.

Asena Girişken, “Ben çok düşünerek hareket ediyorum” diyerek canlandırdığı Yeşim karakterine nazaran kendisinin daha temkinli ve daha düşünerek hareket eden bir kişiliğe sahip olduğunun altını çizdi.

Başarılı bir sezon geçiren Asena Girişken, Yeşim karakteri sayesinde geniş kitlelere adını duyurmayı da başarmış oldu. Oyuncu, dizinin setinde tüm ekip arkadaşlarından etkilendiğini ama Vahide Perçin’in herkesten daha çok kendisini etkilediğini anlattı.

Asena Girişken, “Senaryo yazıyorum, kendi çapımda ama aklımda güzel hikayeler olunca bir şeyler yazmaya çalışıyorum” diyerek farklı bir alana da yöneldiğini anlattı.

Asena Girişken, kendisine yönelik çok güzel yorumlar aldığını ve kendisine ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Oyuncu, “Bizi izlemeye devam edin, ortalık çok karışacak” diyerek Aldatmak dizisinde ilginç olaylar yaşanacağını ifade etmiş oldu.