Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin hikayesi Bir Küçük Gün Işığı ile benzerlik taşıyor!

Aldatmak dizisinin hikayesi Bir Küçük Gün Işığı ile benzerlik taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan iki dizi arasındaki benzerlik hemen dikkatleri çekti. Bu dizilerden birisi Vahide Perçin’in başrolünde yer aldığı Aldatmak, diğeri ise Seray Kaya ile Berk Oktay’ın öne çıktıkları Bir Küçük Gün Işığı dizileri oldu.

Her iki dizi için de ekipler yoğun şekilde çalışıyor ve yayınlanan fragmanlar da çok dikkat çekici yapımlar olacaklarını gösteriyor. Her iki dizinin hikayesine bakıldığı zaman da önemli bir benzerlik hemen göze çarpıyor. Aldatmak dizisinde de Bir Küçük Gün Işığı’nda da olaylar güçlü bir kadın karakterinin etrafında gelişiyor.

Aldatmak dizisinin hikayesi Bir Küçük Gün Işığı ile benzerlik taşıyor! 8

Her iki dizinin hikayesinde de çok farklı bir hayat yaşadıklarını sanan iki kadının aslında tam da öyle bir hayatları olmadığını öğrenmeleri ile her şey baştan aşağıya değişecek. Aldatmak isimli dizide Vahide Perçin’in canlandırdığı Güzide karakteri etkili bir hakim ve hem mesleğinde hem de ailesinin üzerinde kendisini kabul ettirmiş birisi.

Ancak Güzide karakteri tesadüfen öğrendiği gerçekler sonrasında hayatın hiç de kendisinin düşündüğü gibi olmadığını öğrenecek ve büyük bir sarsıntı yaşayacak.

Aldatmak dizisinin hikayesi Bir Küçük Gün Işığı ile benzerlik taşıyor! 9

Benzer bir durumu Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide de görebilirsiniz. İlk çekimleri İtalya’da yapılan dizi 5 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Kocasının ölümünden sonra onun hakkında öğrendiği gerçeklerle sarsılan Elif karakterinin, bir de kendi nüfusuna kayıtlı bir kızının olduğu ortaya çıkıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif’in hayatı bir haberle alt üst olur.

Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alan dizide Seray Kaya, hikayenin merkezinde yer alıyor.

Aldatmak isimli dizide ise Güzide karakterinin etrafında yaşanacak olan hikaye yine bazı gerçeklerin ortaya çıkması sonucunda değişen hayatları konu alıyor.

atv ekranında yayınlanacak olan iki dizinin hikayesinin de çıkış noktasının birbirine benzer olması ve kadın karakterlerin ön planda yer alması dikkat çekici bir benzerlik oldu.