Ana sayfa Sosyal Medya Aldatmak dizisinin karakterleri için, ‘Kim yaptı bunu?’ dedirten kahkaha dolu videoyu gördünüz mü?

Aldatmak dizisinin karakterleri için, ‘Kim yaptı bunu?’ dedirten kahkaha dolu videoyu gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, bu hafta 5. bölümüyle ekrandaydı. Dizi, ilk bölümlerinde aldığı reytinglerin düşmesiyle dikkat çekiyor. İlk bölümlerinde daha çok ilgi çeken dizinin izleyici kaybetmeye başladığı görülüyor! Bu hafta Total ve AB kategorilerinde 5. ve ABC1’de 7. sırada yer alan dizi, sadık bir izleyici kitlesini tutsa da kan kaybediyor!

Ancak yine de izleyenler için Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin performanslarıyla çok beğenilen bir yapım olmaya devam ediyor! Dizinin genç oyuncuları Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör de Ozan ve Oylum karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergiliyorlar. Dizinin sevilen ve sevilmeyen karakterleri de birer birer sosyal medyada konu olmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili yapılan bir video, sosyal medyada Aldatmak izleyicilerine kahkahalar attırmaya başladı! İzleyenlerin pek çok yoruma hak verdiği videoda, karakterlerin fotoğrafları üzerine Seda Sayan’ın muhtelif zamanlarda programlarında aslında başka kişiler için kullandığı sözler eklenmiş.

Ortaya çıkan son derece eğlenceli videoda dizinin ana karakterleri, hikayede öne çıkan isimler yer alıyor. Pek çok izleyicinin ‘çok doğru’ diyerek Seda Sayan’ın sözleriyle yorumlanan karakterlere bakışı da aynı!

Güldüren videoda Güzide karakterine övgü dolu sözler atfediliyor. Dizinin pek de sevilmeyen Oltan ve Tarık karakterleriyle ilgili bölüm de ayrıca izleyenlerin çok beğendiği kısımlar olmuş…

İşte izleyince ‘kim yaptı bunu?’ diyeceğiniz ve çok güleceğiniz o video…