Ana sayfa Sosyal Medya Alef’in yıldızları Taner Ölmez ile Aybüke Pusat’ın birbirine tamamen zıt kişilikler olduğu ortaya çıktı!..

Alef’in yıldızları Taner Ölmez ile Aybüke Pusat’ın birbirine tamamen zıt kişilikler olduğu ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Blu TV’nin sevilen dizisi Alef’in ikinci sezonu, Alef: Mâl-i Hülya adıyla 7 Nisan’da izleyici ile buluştu. Dizinin yeni sezonunda başrollerde, genç kuşağın sevilen isimleri Taner Ölmez ile Aybüke Pusat rol alıyor.

Çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirilen ALEF: Mâl-i Hülya izleyiciyi bu kez, temelleri İbn-i Sina’dan 13. Yüzyıl Osmanlı bimarhanelerine kadar uzanan, kadim tıbbi öğretilerin gizemli dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor.

YouTube’da yayınlanan Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk programına konuk olan dizinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat ile Taner Ölmez dikkat çeken açıklamalarda bulundular. İkilinin açıklamalarından birbirlerinin tam aksi kişilikler olduğu da ortaya çıktı.

Alef'in yıldızları Taner Ölmez ile Aybüke Pusat'ın birbirine tamamen zıt kişilikler olduğu ortaya çıktı!.. 7

Taner Ölmez, Kapadokya’nın ikliminden çok hoşlanmadığını belirtirken Aybike Pusat ise karasal iklimi çok sevdiğini belirtti.

Yükseklik korkusu olduğundan bahseden Taner Ölmez bu nedenle balona binmediğini söyledi. Aybüke Pusat ise adrenalini seviyor. Güzel oyuncu uçaktan paraşütle atladığını anlattı.

İlk defa polisiye bir hikayede rol aldığını belirten Taner Ölmez, çok hoşlandığını belirtti. Taner Ölmez ve Aybüke Pusat yıllar önce Star TV’de yayınlanan Medcezir adlı yapımda da birlikte rol almışlardı.

İki ünlü oyuncunun konuk olduğu Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.