Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’den sonra Kaan Urgancıoğlu’ndan da aynı açıklama geldi! Yine kafalar karıştı!

Pınar Deniz’den sonra Kaan Urgancıoğlu’ndan da aynı açıklama geldi! Yine kafalar karıştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı’nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, aralarındaki uyumla herkese dudak ısırtıyor. Birbirine çok yakışan iki oyuncunun dizideki aşkı özellikle kadın izleyicilerin hayallerini süslüyor. İkilinin gerçek hayatta da çift olmasını isteyen izleyicilerin kafası, Kaan Urgancıoğlu’nun açıklamasıyla bir kez daha karıştı.

Yargı dizisinin yakışıklı Ilgaz’ını canlandıran Kaan Urgancıoğlu, bir iş toplantısının ardından gazetecilere yakalandı. Urgancıoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada Pınar Deniz’le ilgili olarak ”Biz çok keyif alıyoruz birlikte çalışmaktan. İnsanlar bizi yakıştırıyor, geçen Pınar söylemiş. Hakkikatten çok hoşumuza gidiyor, zaten maksat buydu, bizim yakışmamızdı” dedi.

Pınar Deniz’in kısa süre önce yaptığı açıklamadan sonra Kaan Urgancıoğlu’nun bu sözleri hayranlarının iyice kafasını karıştırdı ve akıllara “Acaba yeni bir başlangıç mı var” sorusunu getirdi. Pınar Deniz de bir süre önce yaptığı açıklamada ““Kaan’la güzel bir enerjimiz var, birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. İnsanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek” demişti.

Pınar Deniz’den sonra Kaan Urgancıoğlu’ndan da aynı açıklama geldi! Yine kafalar karıştı! 7

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ilk olarak Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle bir araya gelmişti. Çok beğenilen gençlik dizisinde iki oyuncu birbirine aşık olan iki lise öğretmenini canlandırmıştı. Dizi iki sezon sürmüştü.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Aşk 101 dizisinde o kadar iyi bir çift olmuştu ki bunun üzerine yapımcılar bu iki ismi Yargı dizisinde bir araya getirmeyi kararlaştırdı. Nitekim iki oyuncunun müthiş enerjisi sayesinde Yargı, reyting birincisi bir dizi oldu. Herkes Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı llgaz ve Ceylin’in aşkını konuşur hale geldi.

Meslektaşı Yiğit Kirazcı ile ilişkisi geçtiğimiz aylarda sona eren Pınar Deniz’in adı şu sıralar avukat Nail Gönenli ile anılıyor. Kaan Urgancıoğlu’nun ise sekiz yıldır Kiralık Aşk, Söz gibi dizilerde rol alan oyuncu Zeynep Oymak ile ilişkisi var.