Ana sayfa Dizi Haberleri Alemin gözü yaşlı! Sen Çal Kapımı dizisi baştan şanslı!

Alemin gözü yaşlı! Sen Çal Kapımı dizisi baştan şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisine gösterilen bu yoğun ilginin bir yansıması olarak fragmanların izlenme sayılarının çok yüksek olması, birçok iddialı dizinin sonuçları karşılaştırılınca daha da anlamlı hale geldi.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizinin her bölümü büyük ilgi görüyor. Yeni bölümler öncesi yayınlanan fragmanlar milyonlarca izleniyor. Hatta her bölüm öncesi yayınlanan 3 fragmanın sadece youtube ortamında toplam 15 milyon izlenmenin üzerine çıkması artık normal bir durum olarak ortaya çıkıyor.

Oysa ki benzer reytingler elde eden Çukur, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman gibi yapımların fragmanları kısa sürede bu kadar büyük rakamlara erişemiyor.

Son örneği aktaralım… Sen Çal Kapımı dizisinin 12. bölümden 2. fragmanı 10 saat içinde youtube’daki dizinin resmi kanalında 2.6 milyon ve Fox TV’nin hesabında da 200 bin olmak üzere 2.8 milyon izlenme elde etti. Bu sadece 10 saat içinde yapılan geri dönüş.

Alemin gözü yaşlı! Sen Çal Kapımı dizisi baştan şanslı! 5

Sen Çal Kapımı dizisi 12.bölüm 1. fragmanı ise 3 gün içinde kendi resmi kanalında 7 milyon ve Fox TV’nin kanalında ise 2.1 milyon izlenme elde ederek toplamda 9.1 milyona ulaştı.

Alemin gözü yaşlı! Sen Çal Kapımı dizisi baştan şanslı! 6

Yani 12.bölümden yayınlanan 2 fragmanın toplam izlenme sayısı 12 milyona dayandı… Ve bu sadece 3 gün içinde yaşanan bir tablo… Böyle bir tabloya hiçbir dizinin ulaşamadığını, bu durumun sadece Sen Çal Kapımı’nda yaşandığını biliyor musunuz?

Diğer iddialı dizilerin izleyicileri de fragmanlara elbette ki yüksek ilgi gösteriyor. Ancak Sen Çal Kapımı gibi 15 milyonun üzerine çıkan bir performansın olmadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

İşte dizinin 12.bölümden 2. fragmanı: