Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu, Zümrüdüanka dizisinin kilit ismi oldu!

İsmail Hacıoğlu, Zümrüdüanka dizisinin kilit ismi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Zümrüdüanka dizisinin hayranlarının değişen hikayeye ve yeni eklenen karakterlere alışması kolay olmasa da yine de dizi adına iyi şeyler ortaya konuyor… Hikaye daha da heyecanlı hale geldi. Olaylar iyice karıştı ve bir düğüm halini aldı. Bu durum da ilgiyi yukarıya taşıyor….

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı diziye yeni sezonda Deniz karakteri ile Gökçe Eyüboğlu ve Cihan karakteriyle de İsmail Hacıoğlu dahil olmuştu. İkinci sezona başladığında dizinin değişen hikayesine yönelik tepkiler yüksek olsa da gelinen durum birçok izleyiciyi memnun etti.

Zümrüt hak etmediği olayların ortasında kaldı. Adeta savrulup bir kenara atılmış gibi hissediyor. Tutunacağı dal ise yine hayatın savurduğu bir başka kişi olan Cihan… Zümrüt ile Cihan arasında başlayacak bir yakınlaşma diziyi iyice heyecana boğacaktır.

İsmail Hacıoğlu, Zümrüdüanka dizisinin kilit ismi oldu! 7

Kızı Işık’ı Serhat’ın elinden almak isterken, melek gibi yetişen Zümrüt, artık Cihan için farklı bir anlam taşıyor. Zümrüdüanka dizisinin 3 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 13. bölüm fragmanındaki sevgi dolu görüntüler, hikayenin gidişatını da anlatıyor.

Zümrüdüanka dizisinin kilit ismi artık ortaya çıktı. İsmail Hacıoğlu, geçen sezon Çocuk dizisinde harikalar yaratmıştı. Şimdi de aynı performansı Zümrüdüanka’da sergiliyor. Dizinin kilit ismi olmayı da başaran oyuncu, yine alkışı hak eden bir oyunculuk performansı da sergiliyor.