Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisinde çok sayıda kişi koronavirüse yakalandı!

Alev Alev dizisinde çok sayıda kişi koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ardı ardına setlerden koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor! Yaklaşık bir aydır gelen haberler daha da arttı! Kimi setlerde oyuncuların da virüse yakalanmasıyla çekimlere ara veriliyor ya da tebir amaçlı bir süre ara verilerek sonuç netleştikten sonra tekrar devam ediliyor.

Türkiye’nin vaka sayısında dünyada da öne geçtiği bir süreçte dizi setlerinden gelen koronavirüs haberleri de artmakta. Covid 19 salgını nedeniyle yapımcılar tarafından setlerde tedbirler sıkı ama yine de çok fazla insanın aynı yerde çalışmak durumunda kaldığı bir ortamda kaçmak da pek mümkün olmuyor!

Son günlerde dizilerin setlerinden gelen bu tür haberler artışa geçti. Geçtiğimiz hafta Maraşlı’nın setinde Burak Deniz’in koronaya yakalandığı öğrenilirken ayrıca Camdaki Kız dizisinin başrolü Feyyaz Şerifoğlu, Yasak Elma’da Eda Ece, Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı setinde Hazal Kaya da korona olmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde 5 kişinin koronaya yakalandığı da henüz yeni öğrenildi. Ayrıca Gönül Dağı, Emanet, Kuruluş Osman setlerinde de vakalar çıktı.

Son olarak da Show TV’nin Alev Alev dizisinin setinden korona haberi geldi. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş gibi isimlerin rol aldığı sette kimin korona olduğu bilimiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre durum hayli ciddi! Zira çok sayıda korona vakası olduğu ifade ediliyor.

Dizinin yapımcısı Ay Yapım’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yok. Oyunculardan da bir açıklama yapılmadı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise bilinmiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bir açıklama gelecek mi?