Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan babası ile ilgili çok şaşırtan itiraf!

Hazal Kaya’dan babası ile ilgili çok şaşırtan itiraf!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kısa bir süre önce Koronaya yakalanan ve karantina süreci biten oyuncu Hazal Kaya, sağlık durumu nedeniyle hayranlarını endişelendirmişti. Neyse ki virüsü kapsa da hafif bir şekilde atlatan oyuncu, gün gün durumunu hayranları ile sosyal medyadan da paylaşarak bilgi vermişti. Bir kaç gün önce de karantinası biten oyuncu, durumu takipçileriyle de paylaştı.

Kaya, Netflix için çekilecek olan yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin setinde kapmıştı virüsü. Daha bir kaç gün önce başladığı sette yaşanan hadise sonrası yeniden işine dönecek oyuncu.

Bu arada geçtiğimiz günlerde katıldığı ve Youtube üzerinden yayınlanan bir programdaki açıklaması dikkat çekti. Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde gazeteci Nilay Örnek’in Youtube’daki ‘Nasıl Olunur?’ isimli sohbet programına konuk olmuştu.

Oyuncu, o programda ilk kez babası ile ilgili bir soru üzerine ilişkilerini anlattı. Kaya’yı takip edenler, annesi Ayşegül Kaya hakkında bir fikir sahibi. Avukat olan annesi ile çok yakın olan Hazal Kaya, zaman zaman onunla fotoğraflarını paylaşıyor ya da gittiği yerlerde de birlikte fotoğraf veriyor. Ancak Kaya’nın babası hakkında pek kimse fikir sahibi değil.

Hazal Kaya'dan babası ile ilgili çok şaşırtan itiraf! 10

Hazal Kaya’nın babası Serhat Kaya ile de yakın bir ilişkisi olduğu ancak farklı hayat tarzları olduğu ilk kez ortaya çıktı. Oyuncunun Ali Ata ile düğünlerinde de yanında bulunan babası ile bir fotoğrafı sosyal medyaya yansımıştı.

Yine oğlu Fikret Ali ile babasının fotoğrafını da paylaşmıştı oyuncu. Yine de pek çok hayranı Hazal Kaya’nın babası hakkında pek fikir sahibi değil. Çünkü oyuncu pek bahsetmiyordu.

Hazal Kaya'dan babası ile ilgili çok şaşırtan itiraf! 11

Babasının sonradan dindar bir kişi olmayı seçtiğini ama bu durumun ilişkilerine olumsuz bir etkisinin olmadığını özellikle vurguladı oyuncu.

Hazal Kaya'dan babası ile ilgili çok şaşırtan itiraf! 12

Birbirlerinin hayatlarına saygı duyan baba kızın iletişimi de saygı ve hoşgörü esasında konumlanmış.

“Babam çok şekerdir, çok tatlı birisidir. Sonradan dindar birisi oldu babam. Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı gibi olduk ama böyle çok kabullenici, çok şefkatli, çok komik, çok entellektüel bir adamdır” diyen Hazal Kaya, sözlerine şöyle devam ediyor: “Dindar olduğunda bunları unutmadığı için, bizim çok sağlam bir ilişkimize devam edebildik. Her şeyi konuşabiliriz. Çok rahattır. Hatta fazlaca rahattır bir sürü şeyle ilgili, dindar bir adam olmasına rağmen. Onunla da çok tatlı bir ilişkimiz var.”

Hazal Kaya'dan babası ile ilgili çok şaşırtan itiraf! 13

Babasını biraz ‘İtirazım Var’ isimli filmde Serkan Keskin’in oynadığı Selman Bulut karakterine benzeten oyuncu, “O da bir imamın hikayesiydi ve o imam çok acayip sevgi dolu, aşk dolu bir ilişkimiz vardır. O bana çok hayrandır, ben ona çok hayranımdır. Bayılırız birbirimize ama hiç o kızına söylenmeyecek şeyler de söyler bana, ben babaya da söylenmeyecek şeyler de söylerim ama hiç üstümüze alınmayız. Aman söyledim rahatladım diye devam ederiz yolumuza. O yüzden onunla da çok özeldir ilişkimiz” diye konuştu.

Selman Bulut karakteri, bir zamanlar antropolojiyle ilgilenmiş daha sonra camide görev yapan sıradışı bir imamdı