Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinden ayrılan oyuncu, sürpriz dizide başrolde!

Alev Alev dizisinden ayrılan oyuncu, sürpriz dizide başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan ve bu akşam 25. bölümü yayınlanacak olan Alev Alev dizisinden kısa bir süre önce ayrılan oyuncu, yeni bir dizide başrolde yer alacak. 3 bölüm sonra final yapması beklenen Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Demet Evgar başrollerde yer alıyorlar.

Dizi, Netflix’te yayınlanan Fransız yapımı Alevlerin Ardından isimli diziden uyarlanmakta. Geçtiğimiz haftalarda Alev Alev dizisinden bir ayrılık yaşanmıştı.

Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Çiçek’in nişanlısı olan Ali, Atlas ile kendi arasında bir tercih yapmasını istemişti. Atlas’ı kendi oğlu gibi saran Çiçek, onu seçince, Ali de hayal kırıklığına uğramış ve gitmişti.

Ali karakterine hayat veren Toprak Can Adıgüzel, hikayedeki bu olay sonrasında diziden ayrıldı. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken isim, bu kez bir başka dizide ortaya çıkıyor.
Alev Alev dizisinden ayrılan oyuncu, sürpriz dizide başrolde! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Adıgüzel, Gökhan Alkan’ın ile birlikte Kalp Yarası isimli dizide başrolde yer alacak.

Alev Alev dizisinden ayrılan oyuncu, sürpriz dizide başrolde! 9

Toprak Can Adıgüzel’in hayat vereceği Ömer karakteri için, daha önce Seni Çok Bekledim dizisinde Erol’u oynayan İlhan Şen’in adı geçmişti. Ancak rol Adıgüzel’in oldu. Oyuncunun, rolü için binicilik dersleri almaya başladığı da belirtilmekte.

1992 İzmir doğumlu oyuncu, İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu. Kadın ve Mucize Doktor dizilerinde konuk oyunculuk yapmıştı. Tiyatroda sahneye çıkan Adıgüzel, Alev Alev dizisindeki Ali karakteri ile dikkatleri çekti.

Kalp Yarası dizisinde ayrıca Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de rol alıyor.

Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden diziye uyarlanan Kalp Yarası, Antakya’da çekilecek…

Kalp Yarası, 2021-2022 sezonunun en başarılı işlerinden birisi olur ise şaşırmamak lazım.