Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin final yapacağı bölüm belli oldu!

Alev Alev dizisinin final yapacağı bölüm belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Arka arkaya dizileri için final kararı veren Show TV’nin, Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisini de bitirme kararı aldığı öğrenildi! Dizinin kaçıncı bölümde final yapacağı ise merak ediliyordu. Bu hafta 24. bölümü yayınlanacak olan dizinin finali için geri sayım da başladı!

Kanalın Ramo ve Arıza dizileri geçtiğimiz hafta final yaptı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin de 67 veya 68. bölümde final yapacağı konuşuluyor. Çukur dizisinin de Mayıs sonunda final yapacağı biliniyordu.

Büyük iddialarla başlayan Alev Alev dizisinin reytingleri de pek içaçıcı değildi ve kanalın final kararı verebileceği kulislerde konuşulmaktaydı.

Sonunda karar ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alev Alev dizisi ile ilgili final kararı alındı ve önce 30. bölümde final yapması planlandı.

Fakat son gelen reytinglerden sonra dizinin ömrünün o kadar bile sürmeyeceği ortaya çıktı! Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı dizide ayrıca usta oyuncu Zuhal Olcay ile Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven de rol alıyor.

Alev Alev dizisinin final yapacağı bölüm belli oldu! 8

Diziyi izleyenleri üzecek gelişme kısa bir süre önce öğrenildi. Perşembe akşamları güçlü rakipleri olan Alev Alev’in 23. bölümüyle Total ve AB’de 17. sırada yer alması da final kararını beraberinde getirdi.

Kulislerde konuşulanlara göre, dizinin 26. bölümde final yapması planlanıyor. Bu hafta yayınlanacak 24. bölümle birlikte 3 bölüm sonra veda edecek.

Alev Alev dizisinin final yapacağı bölüm belli oldu! 9

Alev Alev dizisi, Netflix’te yayınlanan Alevlerin Ardından isimli bir Fransız dizisinden uyarlanmakta.