Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı bitti, Hande Erçel soluğu Maldivler’de aldı!

Sen Çal Kapımı bitti, Hande Erçel soluğu Maldivler’de aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yayınlanmaya başlanan Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi, 10 aydır neredeyse hiç ara vermeden devam ediyordu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı sezon finali yaptı. Yeni bölümleriyle Haziran ayında yeniden ekranda olacak.

Romantik komedi türündeki dizi, kanalın çok reyting alan bir yapımı olmasa da sosyal medyanın gündeminden düşmedi hiç. Dizide Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i çok yakıştıran izleyiciler, ikiliyi mesaj yağmuruna tutuyor.

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesini arkasına alan Sen Çal Kapımı dizisi, dizinin her hafta TT olmasını da sağlayarak dikkat çekmekte.

Başrol oyuncularının da genç, başarılı ve popüler isimler olması, sosyal medyadaki bu rüzgarı da açıklıyor. Sadece Hande Erçel’in 21 milyona yaklaşan takipçi sayısı olduğu düşünülürse, iki oyuncunun arkasına aldıkları hayran kitlesi, dizinin reytinglerine de dolaylı bir katkı yapıyor.

Her ne kadar ilk sıralarda yer almasa da dizinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var. Fox TV’nin bu rüzgarı kesmemek adına diziye yaz aylarında da devam ettirme kararı, izleyici tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.

Yeni başlayacak yazlık bir diziyle risk almak yerine, varolan dizisini yeni sürprizlerle yeniden yaz ayında yayınlamak kanal için de doğru bir karar olarak görülüyor.

Bu arada Cumartesi günü dizinin sezon finali vermesinin ardından şimdilik de olsa bir veda paylaşımı yapmıştı Hande Erçel.

Sen Çal Kapımı bitti, Hande Erçel soluğu Maldivler'de aldı! 10

Oyuncunun bu paylaşımından bir kaç gün sonra yaptığı bir başka paylaşım ise büyük dikkat çekti! Aylardır yoğun bir çalışmam temposunda olan oyuncunun, dizi sezon finali yapar yapmaz Maldivler’e gittiği paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Hande Erçel, kaldığı oteli de etiketlediği Maldiv’den şapka ve bikinisiyle bir poz verirken, manzaradan da fotoğraflar paylaştı…

İşte o paylaşımlar…

Sen Çal Kapımı bitti, Hande Erçel soluğu Maldivler'de aldı! 11

Sen Çal Kapımı bitti, Hande Erçel soluğu Maldivler'de aldı! 12

Sen Çal Kapımı bitti, Hande Erçel soluğu Maldivler'de aldı! 13