Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman final yapacak? İşte yanıtı…

Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman final yapacak? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapacağı ortaya çıktı! 2019 Aralık ayında başlayan dizi, geçtiğimiz sezon Covid 19 salgını nedeniyle uzun bir ara vermiş ve daha sonra sezon finali yaparak yaz arasına girmişti.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in Mehdi ve Zeynep karakterlerine hayat verdiği dizi, ikinci sezonda hiç beklenmeyen değişimlerle izleyenlerin biraz da eleştirdiği bir sürece girdi.

Demet Özdemir’in romantik komedi dizilerinin ardından dram dizisi ile ekranda gösterdiği başarı övgü dolu yorumlar alırken İbrahim Çelikkol ile ekran uyumları da beğeni topladı.

Daha sonra yeni sezonda diziye Barış karakteri ile Engin Öztürk geldi. Mehdi, bambaşka şiddet gösteren, hastalıklı tavırlarla değişen bir adam olurken, Barış ise Zeynep ile daha çok uyumlu bir kişi görünümüne kavuştu.

Dizide yaşanan bu hızlı değişim sonrası, izleyici beklediği aşk hikayesinden koptu. Mehdi ile Zeynep’in yeniden bir araya gelmesi de zaten mümkün olmayan bir çizgiye gitti.

Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman final yapacak? İşte yanıtı... 7

En sonunda mafyaya karışan Mehdi’nin yine yanında durduğu adamlar tarafından öldürülmesiyle İbrahim Çelikkol’un ayrılışı, izleyicide heyecanı da iyice kaçırdı.

Zeynep’in ablasının çıkıp gelmesi, Nermin’in eski kocası Ekrem’in ailenin hayatına sızmasıyla birlikte başka bir hikaye başladı ama izleyici bu hikayede pek beklediğini bulamadı. Reytingleri düşen dizinin sezon sonunda final yapacağı da bir süre önce belli oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mayıs ayının ortasında final yapması planlanıyor. Bu arada Demet Özdemir, Haziran ayında romantik komedi türündeki bir sinema filminde Şükrü Özyıldız ile oynayacak. Film, Netflix’te yayınlanacak.