Ana sayfa Sinema Alev Alev final yapmadan Hazar Ergüçlü yeni projesini buldu!

Alev Alev final yapmadan Hazar Ergüçlü yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev isimli Show TV dizisinin 3 Haziran Perşembe akşamı 29. bölümüyle birlikte final yapması bekleniyor. Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı dizilerinin ardından Alev Alev de Show TV ekranına veda etmeye hazırlanıyor. Çukur dizisinin de 7 Haziran tarihinde final yapacağını not edelim.

Hazar Ergüçlü, Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine hayat verdi. Yangında ağır yaralanan bir karakteri canlandıran oyuncu ilk bölümlerde makyajın uzun sürmesi nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşadı. Daha sonra bu durum bazı yöntemler ile hafifletilmeye çalışılmıştı. Oyuncu, başarılı bir performans sergilediği diziye yakında veda edecek.

Dizi devam ederken Yoktan Seçmeli isimli sevgilisi Onur Ünlü’nün yönettiği dizide rol alan oyuncu, ayrıca Saklı isimli yeni bir dizi projesi için de el sıkışmıştı. Ünlü oyuncunun bir başka projede daha yer alacağı ortaya çıktı.

Soner Caner’in Gönül isimli sinema filmi için anlaşma yapan güzel oyuncu, Haziran ayında çekimlerde yer alacak. Antalya’da yapılacak olan çekimlerde Ergüçlü’ye başrolde Çukur dizisinin Vartolu’su olarak öne çıkan Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek.