Ana sayfa Sosyal Medya İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü, son dönemin en şanslı oyuncularından birisi oldu!

İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü, son dönemin en şanslı oyuncularından birisi oldu!

tarafından ker_def

Dilber karakteri ile birlikte Hazar Ergüçlü işi ile gündemde kalmanın keyfini sürüyor! Zira oyuncular için rolleri ile gündem olmak o kadar da kolay olmayabiliyor. Hazar Ergüçlü bu anlamda son dönemde en şanslı isimlerden birisi olarak gözüküyor.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, magazin gündeminde genellikle ilişkileri üzerinden ya da sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile yer alıyordu.

Ancak İnci Taneleri dizisi ile birlikte bu durum da değişti. Hikayesini ve başrolünü Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği İnci Taneleri dizisinde en önemli diğer karakter de Dilber ve Hazar Ergüçlü de yeteneklerini ekran karşısındaki izleyicilere bir kez daha sergileme imkanı buldu.

Daha önce kariyerinde Kuzey Güney ve Medcezir gibi yapımlar bulunan oyuncu, oldukça deneyimli bir isim. Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansçısı rolündeki başarısı yoğun çalışmasına ve hikaye içinde Dilber’in durumunun izleyicileri derinden etkilemesi ile açıklanabilir.

İyi reytingler de elde eden İnci Taneleri dizisi sayesinde Hazar Ergüçlü, bir süredir işi ile gündemde olmanın keyfini yaşıyor. Sadece magazin basınında değil, sosyal medya ortamında da uzun süredir ünlü oyuncuyu canlandırdığı karakter ve performansı üzerinden tartışan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Elele dergisinin kapağında yer alan ve açıklamalarda bulunan Hazar Ergüçlü, ”

Dilber’in hesapsız bir karakter olduğunu ve her yeni bölümü heyecanla beklediğini anlatan Hazar Ergüçlü, şunları anlattı:

“İnci Taneleri’nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki… Hep yeni bir malzeme oluyor metinde. Her bölümü çok severek ve merakla okuyorum, sıkılmak mümkün değil. Her şey açık, net ve gerçek. Yılmaz Erdoğan’la çalışmak da ayrı bir motivasyon benim için.”

Dilber karakterinin duyguları ile hareket ettiğinin altını çizen ünlü oyuncu, “Dilber düşündüğünü söyleyen, hesapsız bir karakter. Hem sergilemem gereken performans ile hem de karakter olarak fark yaratacağımı senaryoyu okuduğumda hissetmiştim, öyle de oldu” ifadelerini kullandı.