Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev’in ardından Hazar Ergüçlü ses getirecek bir projeyle ekrana dönüyor!

Alev Alev’in ardından Hazar Ergüçlü ses getirecek bir projeyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından biri Hazar Ergüçlü. 29 yaşındaki oyuncu bugüne kadar Medcezir, Hakan Muhafız, Kuzey Güney, Yüksek Sosyete gibi birçok iddialı yapımda rol aldı. Son olarak Çiçek karakterini canlandırdığı Show TV dizisiAlev Alev’le daha da dikkatleri çekti.

Alev Alev kısa süre önce ekranlara veda etti. Dizinin başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü, vakit kaybetmeden yeni projesini belirledi bile. Genç oyuncu dünyada ve Türkiye’de çok ilgi gören ABD yapımı The Affair dizisinin Türk versiyonunda rol almaya hazırlanıyor.

BluTV’de yayınlanacak yeni dizinin adı Saklı. Dizide Hazar Ergüçlü’nün yanı sıra Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar rol alacak. Dizinin yönetmenliğini ise daha önce Bir İstanbul Masalı ve Kapalıçarşı gibi unutulmaz dizilerin yönetmenliğini yapan Ömür Atay üstlenecek.

Alev Alev'in ardından Hazar Ergüçlü ses getirecek bir projeyle ekrana dönüyor! 7

Aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine şahit olacağımız dizinin orijinali The Affair’in hikayesi şöyle:

Kadın erkek ilişkilerini iki tarafın da perspektifinden bakmaya odaklanan dizi, Alisone ve Noah adındaki iki insan üzerinden hem evlilik meselesini hem de ikili ilişkilerin varoluşçu sorunlarını ön plana almayı hedefliyor.

Yazlarını Long Island’ın sahil kasabası Montauk’ta geçiren Noah ve Hellen Solloway çocukları ile mutlu bir aile tablosu çizer. Her şey yolunda giderken hayatları, Noah’ın kırılgan Alison ile tanışması ile değişir. Yeni bir roman yazmaya çalışan ama ilhamını yitirmiş durumda olan Noah Solloway, Alison’un savunmasız ve büyüleyici halinden etkilenir. Hayatı kaçırma kaygısıyla Noah bir değişimin eşiğine gelir. Alison ise, üstesinden gelinmesi zor ve acı bir yükün altında ezilen evliliğinin içinde sıkışıp kalmıştır. Alison ve Noah tutkularının esiri olup evliliklerine ihanet edecekler mi? Hayat sadece iki insanın arzusundan ibaret olabilir mi?