Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisi duygusal yoğunluk yaşattı, reytinglerdeki düşüş ise şaşırttı!

İnci Taneleri dizisi duygusal yoğunluk yaşattı, reytinglerdeki düşüş ise şaşırttı!

tarafından ker_def

İnci Taneleri’nin onuncu bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yılmaz Erdoğan’ın hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı dizi güçlü sahneleri ile biliniyor.

Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm reyting sonuçlarıyla da dikkat çekiyor. Tüm izleyici gruplarında da iyi sonuçlar alan dizide yaşanan reyting kaybı da dikkat çekiyor.

İnci Taneleri dizisi 10. bölümü ile reytinglerde üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak günü birincilikle tamamladı. Ancak oranlara bakıldığında artık çift haneli reytinglerin geride kaldığı ve dizinin ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı da fark ediliyor.

İlk başladığında çift haneli reytingler elde edebilen dizinin birkaç haftadır düşüş trendinde olduğunu ve izleyici kaybının bu hafta da devam ettiğini görmekteyiz.

Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

” İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek. Dizideki reyting kaybının önümüzdeki bölümlerde devam edip etmeyeceği de merakla bekleniyor.