Ana sayfa Sosyal Medya Dans geçmişi ile bilinen Demet Özdemir’in Hazar Egüçlü övgüsü dikkate değer!

Dans geçmişi ile bilinen Demet Özdemir’in Hazar Egüçlü övgüsü dikkate değer!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şimdiye kadar yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Hem yerli hem de yabancı milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, en son Adım Farah isimli dizinin kadın başrolü olarak ekranda yer aldı.

Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Adım Farah dizisinin reytinglerinin düşük gelmesine rağmen, yurt dışında büyük bir başarı sergilemesi de akıllardan çıkmadı.

Demet Özdemir, son dönemde dizilerde yok ama sektörü yakından takip ettiği de sözlerinden anlaşılıyor.

Son dönemde Hazar Ergüçlü’nün payvon kadını karakteri ile yer aldığı İnci Taneleri dizisi de çok konuşuluyor. Dilber karakterinin dansını çok seven izleyiciler, diziye yoğun ilgi gösterirken, birçok ünlü isim de bu danstan etkilenmiş durumda.

Şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Yılmaz Erdoğan’a mesaj yollayarak, pavyon kadını dansını kendisinin de çok güzel oynayabileceğini söyleyerek, bir anlamda diziye göz kırpmıştı.

Demet Özdemir’in de Hazar Ergüçlü ile ilgili dans performansına yönelik mesajı dikkat çekiciydi. Dans geçmişi bilinen ve dans videolarıyla da sosyal medyada zaman zaman olay yaratan Demet Özdemir , Hazar Ergüçlü’nün başarılı performansı için şöyle konuştu:

“Kadının dans ettiği her yerde tamamım. Bir dizinin içinde o karakterin yaşadığı güçlüğü konuşuyor olmak benim için çok daha kıymetli. Hazar güzel dans etti. Kadına dansı çok yakıştırıyorum.”