Ana sayfa Dizi Haberleri Alev, Damla’yı babasına şikayet ediyor! Ağlama Anne’de Alev’den şok sözler!

Alev, Damla’yı babasına şikayet ediyor! Ağlama Anne’de Alev’den şok sözler!

tarafından zk zk
Atv’de Pazar akşamı 9. bölümü yayınlanacak olan Ağlama Anne dizisinden 2. tanıtım da geldi.

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizide Zeynep’i bulan Ali Osman, onu Alev’e götürüyor.

Alev, Zeynep’in kendisiyle olduğunu Damla’ya ve Adnan’a söylemiyor. Zeynep, kafasını karıştıran durumların üzerine gittikçe Alev adeta köşeye sıkışacak.

Zeynep, babasının annesi bildiği Damla’ya ne yapmış olabileceğini, neden bu kadar zamandır görüşmediklerini, aralarında ciddi bir sorun varsa yıllar sonra nasıl sevgili olabildiklerini sorgulayıp duruyor.

Alev, Damla'yı babasına şikayet ediyor! Ağlama Anne'de Alev'den şok sözler! 7

Bu sorulara bir yanıt veremeyen Alev, Damla ve Adnan’ın eve gelmesiyle iyice geriliyor. Odadan çıkmayan Zeynep konuşulanları duyuyor. Alev, Damla’nın o anda gerçeği söylemesinden korkarak konuşmalarına müdahale ediyor.

Bu arada Mert, Ali Osman’a Zeynep’e bunları yapan kişiyi bulacağını söyleyerek kim olursa olsun ona ulaşacağını anlatıyor.

Tanıtımında sonunda ise Alev’in anne babasının evine gidip Damla ile tartıştığı sahnede söylediği sözler şoke ediyor.
Alev, “Doğurmadığı çocuğa analık, başkasının kocasına kadınlık yapıyor” sözleriyle Damla’yı babası karşısında çok zor bir duruma itiyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Özlem’in sevdiklerini kaybetme korkusuyla şuursuzca yaptıkları herkesin huzur ve düzenini bozar. Adnan, Özlem’e boşanma davası açmak için harekete geçer.

Mert, ormanda Zeynep’in ayakkabısını bulunca deliye döner. Olan biteni Damla’ya anlatmaya karar verir ancak Ali Osman buna engel olur.

Alev, Zeynep’e kavuşamadan kaybetmenin acısıyla, geçmişin zehrini babasına kusar. Hasan’ın kocamış yüreği Alev’in bıçak gibi sözlerine dayanamaz.

Nerede olduğunu bile bilmeyen Zeynep eli kolu bağlı korkuyla beklerken, Çetin, Özlem’in oynadığı oyunu çözer ve krizi kendi namına fırsata çevirir.

Alev’e, Zeynep’i bulacağının sözünü veren Ali Osman, Çetin’in isteklerini yerine getirecek mi? Zeynep kurtulursa, Damla’yla arası eskisi gibi olacak mı? Alev sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?