Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aleyna Tilki’yi Bu Benim Masalım dizisi çok zorlayacak!

Aleyna Tilki’yi Bu Benim Masalım dizisi çok zorlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Nişantaşı’nda bir alışveriş sırasında görüntülenen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin ismi şimdilerde Exxen’de yayınlanacak olan Bu Benim Masalım isimli dizi projesiyle geçiyor… Survivor birincisi olan Cemal Can ile aynı seti paylaşacak olan şarkıcı, çekimlere hazırlık aşamasında olduklarını söyledi.

Kameralara konuşan şarkıcı, “Çekimler başlayacak, gerçekten yoğun bir dönem benim için. Hem yurt dışındaki işlerimi yapmaya çalışıyorum hem de buradaki işimi yapmaya çalışıyorum” diyerek yoğun olduğunu ifade etti. Çok güzel bir dizi projesinin gelmekte olduğunun bilgisini de veren Aleyna Tilki, dizi için çok çalışma yaptığını da anlattı.

Aleyna Tilki, “Birazcık zorlayacağı için beni setler, çok fazla yapacağım şey var. Sete taşınabilirim. Çünkü bazı geceler orada uyurum, öyle şeyler olabilir. Çünkü tekrardan sabah erkenden orada olmam lazım” dedi.

Kıvanç Baruönü dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Hikayeyi yazan isimler ise Deniz Gürlek ve Melek Seven.

Koronavirüs testinin güvenilirliğini sorgulayan paylaşımı ile dikkat çeken şarkıcı, şu ifadeleriyle şaşkınlığını anlatmıştı:

“12 gündür evden çıkmadım tedbir olsun diye… Yaptırdığım sürüntü testi pozitif aynı gün birkaç saat sonra tekrar yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer negatif? Aradan 12 gün geçti, bir semptomum bile olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz biz?”

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemediğini belirten şarkıcı, bu testlerin yüzde 80’nin yanlış olduğu kanaatine vardığını da ifade etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse inandığını ama testlerin doğruluğu konusunda şüphesi olduğunu belirtti.