Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları ‘haddini aşıyor’ diyerek beğeni yağdırdı!

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları ‘haddini aşıyor’ diyerek beğeni yağdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel, son yılların kadın oyuncular arasında zirvede yer alan isimlerinin başında geliyor. Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Kerem Bürsin ile çok iyi bir uyum yakaladı. Dizi yayında ve hayranlarının ilgisi de yüksek.

17.4 milyon instagram takipçisi ile sosyal medyada da en çok hayrana sahip isimlerin başında gelen Hande Erçel, güzelliği ile de hayranlarının aklını başından alan bir genç oyuncu… Erçel, Mag dergisine öyle pozlar verdi ki, bu fotoğrafların yayınlanmasından bir iki saat içinde twitter’da Hande Erçel günün en çok konuşulan isimleri arasına katılmayı başardı.

Binlerce yorum yapıldı. Takipçileri “Haddini aşıyor” diye iddialı söylemlerle iltifat üstüne iltifat yaptı. Beğeniler rekor seviyeye geldi ve Hande Erçel hayranları, gündemin en çok konuşulan fotoğraflarını boy boy sosyal medyada yayınladı.

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 13

Güneşin Kızları dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınan Erçel, yıllar içinde hayran kitlesini katladı. Bir dönem boşluğa düşen, özellikle Siyah İnci dizisinde büyük eleştiriler alan Erçel, sonrasında bu durumu düzeltmeyi başardı.

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 14

Halka dizisinde yeniden kendine güveni gelen, ardından da Azize ve Sen Çal Kapımı isimli dizilerle yeniden dizi piyasasında etkinliğini sergileyen ünlü oyuncu, sosyal medyada da paylaşımları ile dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranının göz bebeği oldu.

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 15

Mag dergisine hem özel pozlar veren hem de röportajda kendisiyle ilgili birçok konuya açıklama getiren oyuncu, derginin de kapağında “büyüleyici, çekici, cesur” kelimeleri ile başlığa çıkartıldı.

“Güzelliğiyle olduğu kadar mütevazılığıyla da herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu kariyeriyle ilgili planları, hayalleri ve kendisine dair merak edilenleri MAG okurları ile paylaşıyor” mesajı ile dergisinin sosyal medya hesaplarından fotoğraflar paylaşıldı.

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 16

Erçel’in seksi, alımlı ve farklı tarzdaki bu paylaşımları da hayranlarından çok büyük ilgi gördü.

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 17

Hayranlarının yaptığı yorumlardan bazıları şöyle:

“Aklımı yitirdim.”

“Cumartesi’ye ışıltı getirdin.”

“Gerçek olamayacak kadar güzel.”

“Bu hatun haddini fazla aşıyor.”

“Türkiye’nin güzellik ortalamasını arttıran bir kadın.”

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 18

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki, hayranları 'haddini aşıyor' diyerek beğeni yağdırdı! 19