Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ali Atay’dan herkesi şaşırtan Leyla ile Mecnun itirafı!

Ali Atay’dan herkesi şaşırtan Leyla ile Mecnun itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 Eylül 2021 Leyla ile Mecnun dizisi hayranları için önemli bir tarih… Exxen platformunda dizinin yeni dönemi başlıyor…2011 yılından on yıl sonra, dizi yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. 104 bölüm çekilen Leyla ile Mecnun yıllarca o kadar büyük talep gördü ki, bunu fark eden Acun Ilıcalı da adımını attı.

Exxen için çekilen Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerine olan ilgi de yüksek… Ali Atay yıllarca Mecnun karakterinden kurtulmaya çalışırken, bir anda kendisini yeniden bu karakterin içinde buldu.

Geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz dizisinnde Savcı Selim olarak izlediğimiz oyuncu, dram yapımında çok iyi performans ortaya koydu.

Bu dizinin ilk sezonunun ardından ise oyuncu ısrarlar üzerine yeniden çekimlerine başlanan Leyla ile Mecnun dizisine başladı… Eski ekip ile yeniden buluşan oyuncu, bir de önemli itiraf yaptı.

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Ali Atay, yeniden Leyla ile Mecnun çekimlerinin başlamasını kendisi adına çok tuhaf olarak nitelendiriyor. Çünkü Ali Atay, yıllarca Mecnun karakterinden kurtulmak için büyük çaba sergiledi.

Oyuncu, “Ben senelerce Mecnun’dan kurtulmaya çalışırken yeniden oynamaya başlayınca kendimi karakteri hatırlamaya çalışırken buldum” diyerek aslında bir itiraf yaptı.

Karakterin sesini nasıl tonladığını düşünmeye başladığını belirten Ali Atay, “Benim içimde Mecnun, Mecnun’un içinde ben varım. Zaten bana bir tarafıyla benzemeyen karakterlere çok sıcak bakmıyorum” dedi.

Dizinin yeni döneminin nasıl olacağı konusundaki sorulara da yanıt veren Ali Atay, şöyle konuştu:

“Aynı. Hikâye akışı olarak da rüzgâra bağlı gelişiyor. Mecnun’da yeryüzündeki en cahil karakteri oynuyorum. “Ben sadece âşık olmayı bilirim” diyen bir adam. Ama müthiş bir bilgeliği ve korkunç bir cesareti var. Onlar aynen kaldığı yerden devam ediyor.”