Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisine katılan Birce Akalay’ın imajı da çok değişti!

Son Yaz dizisine katılan Birce Akalay’ın imajı da çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Son Yaz dizisinin ikinci sezonunun en dikkat çeken isimlerinden birisi olacak. Sare isimli istihbaratçı olarak ekranda izleyeceğimiz oyuncu, yeni imajı ile de dikkatleri üzerine çekti.

En son rol aldığı Babil dizisindeki kısa sayılabilecek saçlarından sonra ünlü oyuncu yeni rolü için farklı bir tarzda hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin setinde çalışmalar başladı. Birce Akalay’dan da ilk pozlar geldi.

Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim karakteri ile yakın olacağı görülen Sare karakterini hikayenin merkezine yerleşmesi bekleniyor. Sare ile Selim arasında yaşanacaklar da dizide yeni bir aşkı beraberinde getirebilir. Canan’ın yasını çeken Selim’in Sare sayesinde yeni bir hayata adım atması da izleyiciler tarafından desteklenen bir ihtimal…

Son Yaz dizisine katılan Birce Akalay'ın imajı da çok değişti! 7

Yapımını O3 Medya’nın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin senaryosunu ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur yazıyor.

Son Yaz’ın ikinci sezon kadrosuna katılan ve rolü merakla beklenen Birce Akalay’ın ilk set gününden fotoğraflar basına servis edildi.

İlk set gününün heyecanı fotoğraflara da yansırken, Sare’nin gelişi ile “Son Yaz”da yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oldu.

Kara ailesi ve Akgün’ün hikayesi İstanbul’a taşınırken akıllardaki tek soru ise Canan’ın acı kaybı sonrası nelerin yaşanacağı.

Sare Akay karakteri ise Son Yaz dizisine sırları ile birlikte giriş yapacak ve bütün dengeyi değiştirecek.