Ana sayfa Dizi Fragmanları Leyla ile Mecnun setinde sohbet eder gibi dizi çektiler!

Leyla ile Mecnun setinde sohbet eder gibi dizi çektiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla ile Mecnun dizisi 2011 yılında ilk yayınlandığında geniş bir izleyici grubu tarafından desteklendi… 104 bölüm çekilen o kadar çok kişiyi etkiledi ki, aradan geçen 10 yılın ardından ekip yeniden bir araya gelince herkes heyecanlandı.

Leyla ile Mecnun dizisi için yaz döneminde çalışmalar yapan ekip, 3 Eylül’de Exxen’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin tüm eski ekibinin yer aldığı yeni dönemde yeni bir hikaye bekleyenler yanılır. Aslında Leyla ile Mecnun kaldığı yerden aynen devam eden bir proje gibi oldu.

Ali Atay sette çok eğlendiklerini ve yeniden bir araya geldikleri için de çok memnun olduklarını belirtiyor. Mecnun karakterini canlandıran ünlü oyuncu, Son Yaz gibi etkileyici bir diziden sonra yaz döneminde de çalıştı.

Leyla ile Mecnun setinde sohbet eder gibi dizi çektiler! 7

Ali Atay, Leyla ile Mecnun’un izleyiciden bu kadar büyük talep görmesinin sırrını da kendince şöyle ifade etti:

“Tek bir sebebi yoktu. Her zaman ekip gücüne inanan biri oldum, burada da o vardı. Kendiliğinden bir dil oluştu. Bu da işin mizah duygusunu çok güçlendirdi. Herkes birbirini çok iyi tanıyordu, sohbet eder gibi dizi çektik. Ve büyük avantajını gördük.”

Ali Atay’ın da dediği gibi, sohbet eder gibi dizi çekildi. Ekip zaten birbirini yakından tanıyor ve izleyiciler de 3 Eylül’de başlayacak olan Leyla ile Mecnun’un yeni dönemini heyecanla bekliyor.