Ana sayfa Sosyal Medya Ali Sunal’ın sünnet düğününde babası Kemal Sunal ile çekilen fotoğrafına yaptığı yorum hüzünlendirdi

Ali Sunal’ın sünnet düğününde babası Kemal Sunal ile çekilen fotoğrafına yaptığı yorum hüzünlendirdi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Türk sinema tarihine damga vurmuş bir isim Kemal Sunal. Oyunculuğunun yanısıra yapımcı, senarist ve komedyen sıfatlarını da taşıyan Kemal Sunal, ilk olarak Vefa Lisesi’nde okurken tiyatro ile meslek hayatına başlamış bir isim. 1944 doğumlu olan oyuncu, 3 Temmuz 2000 tarihinde uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Henüz 55 yaşında aramızdan ayrılan usta oyuncu, şimdi unutulmaz filmleriyle hala hatıralarda ve sevenleri, yakınları, hayranları tarafından da hiç unutulmadı. Oyuncu, geçtiğimiz gün 22. ölüm yılında da Zincirlikuyu’daki kabri başında ailesi ve sevdikleri, hayranları tarafından anıldı.

Ali Sunal'ın sünnet düğününde babası Kemal Sunal ile çekilen fotoğrafına yaptığı yorum hüzünlendirdi 8

Oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal’ın katıldığı anma töreninde, çok sayıda kişi de usta oyuncuya vefa ve saygı duygusuyla oradaydı. Babalarını çok erken kaybeden Sunal kardeşler, ona olan özlemlerini dile getirirken aynı zamanda hala hatırlanması ve anılması nedeniyle de herkese teşekkür ettiler. Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle törene katılamamıştı. Durumu iyi olan ve evinde dinlenen Gül Sunal, bu özel günde Kemal Sunal’ın mezarına gidememenin üzüntüsünü yaşıyordu ve sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı: Kemalcim 1 sene daha geçti….biz yine hiç ayrılmadık…Bugün ilk defa sana gelemiyorum.. Ama hep yanımdasın bunu biliyorsun di mi ….çok özlüyorum çok…”

Ali Sunal da babaları Kemal Sunal’ı andıktan sonra yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Sunal, sünnet düğününde babası ile çekilen bir fotoğraflarını instagram sayfasından yayınlayarak, okuyanları da hüzünlendiren şu mesajı paylaştı…

“Madem sünnetten bahsettik o zaman yakışıklı babamla fotoğrafımı da koyayım. Bugün yanımızdan gitmenin 22. yılı. Tarifsiz bir özlem içindeyim babam. İyi ki bu dünyadan geçmişsin, bize eserlerini bırakmışsın. Şimdi torunların seni o izlemeye doyamadığımız eserlerinden tanıyacak. Seni çok seviyorum, yattığın yer incitmesin benim melek babam”

Ali Sunal'ın sünnet düğününde babası Kemal Sunal ile çekilen fotoğrafına yaptığı yorum hüzünlendirdi 9