Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi’ni izlemeye başlamak istemeyen izleyici bakın neden korkuyor!

Balkan Ninnisi’ni izlemeye başlamak istemeyen izleyici bakın neden korkuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi üç hafta önce çok hızlı bir şekilde başladı, reytinglere güzel bir giriş yaptı. Ancak ikinci haftada düşüş sergiledi. Bazı izleyiciler Balkan Ninnisi’ne başlamak istemiyor çünkü bir şeyden korkuyor.

Yeni yaz dizisi Balkan Ninnisi dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle herkesin kalbini kazanan, reytinglerde de iyi başlayan Balkan Ninnisi, ikinci bölümde düşüş eğilimi gösterdi. İkinci bölümünde dördüncülüğe gerileyen Balkan Ninnisi dün akşamki bölümüyle ise yine yükselişe geçti. Balkan Ninnisi tüm izleyicilerde üçüncü sırada yer alırken AB ve ABC1’de de birinci oldu.

İzleyici sıcacık hikayesiyle Balkan Ninnisi’ni çok sevdi. Diziye kısa sürede bağlanan izleyicilerin Balkan Ninnisi’yle yorumları hep olumlu yönde. Ancak bazı izleyiciler var ki Balkan Ninnisi’ni izlemeye başlamaktan imtina ediyor. Bunun sebebi dizinin kısa süre sonra sona erme ihtimali. Balkan Ninnisi’ni izlemeye başlarlarsa diziye bağlanacaklarını düşünen izleyiciler, bağlandıktan sonra dizi sona erdiğinde çok üzüldüklerini belirtiyor.

Balkan Ninnisi’ni izlemeye başlamak istemeyen izleyici bakın neden korkuyor! 7

Ancak bu izleyicilerin korkusu yerinde gibi görünmüyor. Çünkü Balkan Ninnisi’nin reytingleri hiç de fena gitmiyor. Üstelik reyting kaygısı diğer kanallara göre daha az olan TRT 1’de yayınlanıyor. Bu da Balkan Ninnisi’nin sona erme ihtimalini bir hayli azaltıyor.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün paylaştığı Balkan Ninnisi geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. İlk bölümüyle oldukça iyi bir reyting alan Balkan Ninnisi, bu yaz sezonunda başlayan yedi dizi içinden en iyi başlangıç yapan olmuştu.

Balkanların o büyülü dünyasına izleyiciyi alıp götüren dizinin ilk bölümünü izleyenleri şaşırtmıştı. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, aslında bu kadar iyi bir dizi beklemediklerini itiraf etmişti. Hem şaşıran, hem diziyi çok seven ve özellikle müziklerini de etkileyici bulan izleyiciler, sosyal medyada diziyi izlememiş olanlar, kaçıranlar için merak uyandırıcı yorumlar yapmıştı.