Ana sayfa Dizi Haberleri Brezilya’da Engin Akyürek hayranlarını buluşturan çok özel bir restoran var!

Brezilya’da Engin Akyürek hayranlarını buluşturan çok özel bir restoran var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halen Disney Plus’ta yayınlanan Kaçış isimli diziyle gündemde olan Engin Akyürek’in hayran kitlesi tüm dünyaya yayılmış durumda. Akyürek özellikle Latin Amerika ülkelerinin gözde aktörü. Brezilya’da bulunan bir restoran ise Engin Akyürek hayranlarının buluşma noktası.

Engin Akyürek özellikle Kara Para Aşk dizisinden sonra dünya çapında üne kavuşmuştu. Kara Para Aşk’ın bugüne kadar yurt dışına en çok satılan dizi olduğu belirtiliyor. Akyürek özellikle Güney Amerika ülkelerinde çok büyük bir hayran kitlesine sahip.

Brezilya’da bulunan ve sahipleri Türk olan bir restoran ise Engin Akyürek hayranlarının buluşma noktası. Restoran, Türk sahipleri ve buranın nasıl bir Engin Akyürek buluşma noktasına dönüştüğünü gazeteci Mehmet Şahincileroğlu, Magazin Mahallesi sitesindeki köşesinde yazdı.

Brezilya’da Engin Akyürek hayranlarını buluşturan çok özel bir restoran var! 46

Brezilya’danın Sao Paolo şehrinde bulunan ve sahipleri Türk olan Restaurante Capadocia, ülkedeki Engin Akyürek hayranlarının düzenli olarak buluştuğu bir mekanana dönüşmüş. Mehmet Şahincileroğlu’nun yazısında belirttiğine göre Engin Akyürek hayranları altı yıldır birkaç ayda bir bu restoranda buluşuyor.

Engin Akyürek’in Brezilyalı hayranları Kapadokya Restoran’da sadece buluşmakla kalmıyor birçok hayırlı işe de imza atıyor. Hayranları kan bağışı, mavi kapak kampanyası, kanser hastalarına yardım, ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı, Engin Akyürek’in doğum günü, yılbaşı partileri, özel günler gibi çok sayıda etkinliği burada gerçekleştiriyor.

Projelerinde çok seçici olan ve çok sık yeni bir proje gerçekleştirmeyen Engin Akyürek halen Disney Plus’ta yayınlanan Kaçış dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Sekiz bölümden oluşan dizi herkesin büyük beğenisini kazandı. Engin Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun filmi de halen Netflix’te yayınlanıyor.