Ana sayfa Sosyal Medya Alice Müzikali, Masumlar Apartmanı derken Merve Dizdar ile Ezgi Mola birbirinden kopamıyor!

Alice Müzikali, Masumlar Apartmanı derken Merve Dizdar ile Ezgi Mola birbirinden kopamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alice Müzikalinden iki sezon boyunca birlikte sahneye çıkan Merve Dizdar ile Ezgi Mola ikilisi, dostluklarıyla da dikkat çekiyor. Bu ikiliyi Masumlar Apartmanı dizisinde buluşturmak da çok akıllı bir hamle oldu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi, kış sezonuna adeta damgasını vurdu. Psikolojik gerilim türündeki dizide Safiye ve Gülben isimli iki karaktere hayat veren Ezgi Mola ile Merve Dizdar, milyonları da kendilerine hayran bıraktı.

Masumlar Apartmanı dizisinin 37 bölüm süren ve Farah Zeynep Abdullah’ın sezon finalinde veda ettiği serüveni henüz yeni başladı… Dizi ikinci sezonuyla da yoluna devam edecek. Şimdilik yaz arası verildi ve ekip tatile çıktı.

Merve Dizdar ise geçtiğimiz hafta eşi Gürhan Altundaşar’dan ayrılık kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Oyuncu, bu önemli yol ayırımından sonra tatilde mutluluk saçtı.

Merve Dizdar’ın yanında bulunan isim ise Masumlar Apartmanı dizisinde ablasına hayat veren Ezgi Mola’dan başkası değildi. Uzun yıllardır birbirinden kopmayan ikili tatilde de yine bir arada olarak dostluklarını sergiledi.

Merve Dizdar mayolu pozu instagram hesabından yayınladı ve 250 binden fazla beğeni topladı. Neslihan Yeldan’ın “Aşırı güzellik içerir” yorumu bıraktığı paylaşıma takipçiler de iltifatlar içeren birçok yorum bıraktı.

25 Haziran 1996 doğumlu olan Merve Dizdar’ın yeni yaşını da kutlayan Ezgi Mola, “Merve iyi ki doğdun ! Yeteneğinle, o güzel kalbinle, güzelliğinle bizi hep büyülemeye devam et bitanem benim” diye paylaşım yaptı.

blank