Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz için canlandırdığı karakterlerden birisi var ki, hayatını öyle yaşamak isterdi!

Alina Boz için canlandırdığı karakterlerden birisi var ki, hayatını öyle yaşamak isterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz ile birlikte atv ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Maraşlı dizisinde başrolde yer alan Alina Boz, canlandırdığı karakterler arasında en çok Aşk 101’deki Eda’yı çok sevdi.

Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile dizi setlerine güçlü bir başlangıç yapan Alina Boz, Elimi Bırakma dizisindeki Azra performansı ile de geniş kitlelerin hayranlığını kazandı. Ardından ise Aşk 101 dizisinde Eda karakterini canlandıran oyuncu, Maraşlı’da ise Mahur olarak ekranda yerini alıyor. Oyuncu ayrıca sinemada da çeşitli karakterleri canlandırdı.

Onedio’nun youtube programına partneri Burak Deniz ile birlikte konuk olan Alina Boz, bugüne kadar canlandırdığı karakterler içinde en çok hangisi olmayı arzu edeceği ile ilgili bir soruyu yanıtladı. “Hayatınızı oynadığınız karakterlerden birisiyle geçirecek olsanız, bunun hangi karakteriniz olmasını isterdiniz?” şeklindeki soruya Alina Boz şu yanıtı verdi:

“Herhalde ben Aşk 101 ile devam ederdim. Çünkü 90’lar falan, eğlenceli güzeldi. Eda olarak devam ederdim. O tarihlerde olması sebebiyle.”

Burak Deniz ise bu soruyu yanıtlarken Maraşlı’dan önce canlandırdığı Yarım Kalan Aşklar’daki Kadir karakterini hatırlatarak yanıtladı. Oyuncu, “Devam etmek değil ama Kadir ile iki hafta geçirmek isterdim” diye konuştu.

Alina Boz, “Onunla yaşayacaksın” diye soruyu yeniden hatırlatınca, Burak Deniz, “Kadir ile yaşamak istemezdim” diye yanıt verdi.