Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akıncı dizisinin genç oyuncuları hayatlarının fırsatını buldu!

Akıncı dizisinin genç oyuncuları hayatlarının fırsatını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Akıncı dizisinin kadrosu hem başarılı ve usta isimlerden kurulu hem de dikkat çeken genç oyuncular rol alıyor. Uzun ve meşakkatli bir çalışma sürecinin devam ettiği sette genç oyuncular adına, tecrübeli isimlerden öğrenecekleri çok şey var.

Dizinin ekibi Ağustos ayından bu yana birlikte olduğu için de bir aile ortamı oluştu. Zorlu aksiyon sahnelerinin çekimlerinde büyük bir titizlik sergileniyor. Ayrıca koronavirüs nedeniyle de sette sağlık önlemleri aksatılmıyor. Akıncı dizisinin 3. bölümünün reytinglerde yükseliş sağlaması da ekip adına sevindirici bir gelişme oldu. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi de oluşmaya başladı.

atv’de yayınlanan Dizi TV programı oyuncularla yaptığı röportajları paylaştı. Genç oyuncular dizide rol aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ediyor. Duygu karakterine hayat veren Öykü Su Okur, bunun ilk dizi deneyimi olduğunu ve böyle bir yapım ile başladığı için de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Dizide Efe karakterine hayat veren Kaan Alakent de Maraşlı dizisinin ekibinde yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti ve “İlk defa izleyiciye böyle farklı bir şey sunuyor. Bunun içinde olmak, böyle bir halk kahramanı dizisinde olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

Can Kulan dizinin genç isimlerinden ve Yücel karakterini canlandırıyor. Kulan, Yönetmen Veli Çelik ile ilk görüşmesinden de fark ettiği ne kadar kaliteli bir dizinin içinde olduğu gerçeğini ifade etti.

Dizide Yağmur karakterini ise Serena Yapaöz canlandırıyor. Yapaöz, “Televizyon karşısına oturup izleyebileceğim bir iş” yorumunda bulundu.

Dizinin genç oyuncularından Özlem karakterine hayat veren Jasmine Simin Berkiş ise “Hep aynı konulardan bahseden dizilerden çok farklı bir iş” diye konuştu.

Dizide Ozan olarak izlediğimiz Efe Sorarlı da tüm ekibin iyi bir iş çıkartmak için tüm gücüyle çalıştığına değindi.

Röportajları videodan izleyebilirsiniz.