Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz bile Maraşlı’nın sonraki bölümleri için çok meraklı!

Burak Deniz bile Maraşlı’nın sonraki bölümleri için çok meraklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Maraşlı dizisinin ilk bölümü çok ilgi gördü. Dizinin ikinci bölümü bu akşam yayınlanacak ve Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin hayranları da ekran başında yerini alacak. İlk bölümü ile 5’li reytingler alan dizinin bu hafta çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Maraşlı’nın tekrar bölümlerini hafta içinde yayınlayan atv, iyi geri dönüşler elde etti.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi ise Onedio’nun youtube kanalında, sosyal medyada hayranlarından gelen soruları yanıtladı. “Sizce Maraşlı’yı neden izlemeliyiz?” şeklindeki soruya yanıt veren Burak Deniz, şunları söyledi: “Ben merak uyandırdığını düşünüyorum. İşin içinde bulunduğum gerçeğinin dışında. Merak uyandıran bir iş olduğuna inanıyorum, kendi adıma da öyle. Hikayeyi de okuyarak, bunu görerek kabul ettim. Onun için ben bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Burak Deniz bile Maraşlı'nın sonraki bölümleri için çok meraklı! 7

Alina Boz da Maraşlı dizisinin güzel bir iş olduğunu ve güçlü bir bütünleşme ile ortaya çıktığını anlattı. Oyuncu, “Güzel bir senarist, güzel bir reji, güzel bir yapım, güzel bir partner, güzel bir kadro oldu” diye konuştu.

Program sırasında ikilinin birbirlerine karşı yaptıkları jestler de eğlenceli anlar yaşattı. Alina Boz da partneri gibi Maraşlı dizisine izleyicinin bir şans vermesini istedi ve güzel bir işe imza attıklarını yineledi.