Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz listeyi yerle bir etti! Tuba Büyüküstün geride kaldı! Hande Erçel ve Demet Özdemir’in şaşırtan düşüşü!

Alina Boz listeyi yerle bir etti! Tuba Büyüküstün geride kaldı! Hande Erçel ve Demet Özdemir’in şaşırtan düşüşü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya mecraları hiç kuşkusuz ünlüler için en önemli yayın aracı. Mecralarda isimleri geçen oyuncular hem popülerliklerini hem de takipçi sayılarını hızla artırıyor. DigiLup tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular belli oldu!

Buna göre listenin bir numarasında, Maraşlı dizisinde Burak Deniz’le başarılı bir ikili olmayı başaran Alina Boz var. Nitekim dizinin başarısı Burak Deniz’in de en çok konuşulan erkekler listesinde birçok iddialı ismi geride bırakarak birinciliğe yerleşmesini sağladı. Alina Boz, ekranların en deneyimli ve popüler isimlerinden Tuba Büyüküstün’ü geride bırakmayı başardı.

Listenin üçüncü ve dördüncü sırasında ise Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü var. Deniz ve Ergüçlü’nün Alev Alev dizisinde partnerleri Cihangir Ceyhan ve Berker Güven’le sergiledikleri performans bu yükselişin arkasındaki başarının sırrı oldu.

Hande Erçel ve Demet Özdemir ise şaşırttı. Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda karakteriyle Hande Erçel, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteriyle Demet Özdemir uzun süredir listelerin üst sırasında yer alırken bu hafta beş ve altıncı sıraya geriledi.

Ancak uzun süredir konuşulmasına rağmen bir türlü açıklanmayan Hande Erçel-Kerem Bürsin aşkının bu hafta ortaya çıkması, genç ve güzel oyuncunun önümüzdeki haftalarda üst sıralara çıkmasını sağlayabilir. Zira sosyal medya bu iki genç oyuncunun aşkının ortaya çıkan fotoğraflarıyla çalkalanıyor.

Listenin bu hafta şaşırtan iki ismi ise Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Sevda Erginci ve Teşkilat dizisi oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu oldu. Bu hafta sekiz ve onuncu sırada yer alan iki genç oyuncu bakalım önümüzdeki haftalarda yükselişini sürdürecek mi?