Ana sayfa Yabancı Dizi Dünyayı kasıp kavuran The Handmaid’s Tale dizisi BluTV ile geri dönüyor!

Dünyayı kasıp kavuran The Handmaid’s Tale dizisi BluTV ile geri dönüyor!

tarafından ker_def

Yabancı dizilerle üyelerine zengin bir seçki sunan Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, ‘The Handmaid’s Tale’ hayranlarına yeni bir müjde veriyor. Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan, yayınlandığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettiren ödüllü Amerikan yapımı ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonunun ilk üç bölümü 29 Nisan’da sadece BluTV’de izlenebilecek.

Sevilen özel yapımlarının yanı sıra yurtdışında büyük kitleler tarafından ilgiyle takip edilen yabancı dizileri de seçkisine katan BluTV, ‘The Handmaid’s Tale’in uzun zamandır beklenen dördüncü sezonunu üyeleriyle buluşturuyor. Dizinin heyecanla beklenen yeni sezonunun ilk üç bölümü, 28 Nisan’da Amerika’da yayınlandıktan hemen sonra 29 Nisan’da BluTV’de yayınlanacak. Yeni sezonda June Osborne’un (Elizabeth Moss) Gilead’ın otoriter rejimine karşı gösterdiği direnişini devam ettirmek için vereceği zorlu savaşı gözler önüne serecek olan ‘The Haindmaid’s Tale’, izleyenleri bir kez daha korkutucu distopyasına sürükleyecek.

Dünyayı kasıp kavuran The Handmaid's Tale dizisi BluTV ile geri dönüyor! 7

Margaret Atwood’un aynı adlı romanından televizyona uyarlanan ‘The Handmaid’s Tale’ yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren etkileyici hikayesi ve hafızalara kazınacak oyunculuklarıyla son yıllara damga vuran yapımlar arasında yerini aldı. Bruce Miller’ın hayata geçirdiği dizi, sert ve gerçekçi anlatımıyla doğurgan kadınların damızlık olarak kullanıldığı acımasız bir distopyayı konu alıyor.

Elizabeth Moss, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Ann Dowd, Max Minghella ve Samira Wiley gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘The Handmaid’s Tale’, çarpıcı hikayesiyle herkesi etkilemeyi başarırken birçok dizi ödülünün de sahibi oldu.

Dördüncü sezonunda başrol oyuncusu Elizabeth Moss’un aynı zamanda yönetmen koltuğuna da oturduğu dizinin ilk üç bölümü 29 Nisan’da sadece BluTV’de!