Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz mutsuz değil, yorgun! Neslihan Atagül, saçına toka diye bakın ne takmış?

Alina Boz mutsuz değil, yorgun! Neslihan Atagül, saçına toka diye bakın ne takmış?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen iki oyuncusu Alina Boz ve Neslihan Atagül’ün son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Alina Boz var. Maraşlı dizisi ile ekranlarda olan oyuncu, atv’deki dizisinin çekimlerinde yorgun düşmüş anlaşılan!

Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Maraşlı ile Pazartesi akşamları ekrana gelen Alina Boz, izleyenlerin Mahur rolüyle büyük beğenisini topluyor.

Genç oyuncu, karakterini o kadar güzel canlandırıyor ki herkes onu Mahur olarak çoktan benimsedi. Dizi çifti olarak Burak Deniz ile uyumları da övgüler alıyor.

Maraşlı dizisinin sezon finaline doğru ilerlerken Alina Boz’un yorgunluğu da her halinden belli oluyor. İkilinin hayranları için verdikleri poza Burak Deniz’in düştüğü not da durumu açıklamakta. Deniz, “Mutsuz değil, yorgun” diyerek partnerinin durumuna açıklık getirmiş…

Alina Boz mutsuz değil, yorgun! Neslihan Atagül, saçına toka diye bakın ne takmış? 8

Gelelim Neslihan Atagül’ün son paylaşımına. Oyuncu, Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılmıştı. Hayranlarını da endişelendiren Atagül’ün sağlık durumu iyi.

Oyuncu, sağlıklı beslenme ile ilaç bile kullanmasına gerek kalmadan hastalığını atlatmayı başardı. Hızla iyileşen Neslihan Atagül, instagram paylaşımlarıyla hayranlarını da mutlu ediyor.

Son yaptığı paylaşımı görenler başta bir detayı kaçırmış olabilir. Neslihan Atagül’ün muzipçe yaptığı bu paylaşımda saçındaki tokalara bir bakın…

Oyuncu, toka yerine iki mandalı saçına takmış… Espriyi gören de basıyor kahkahayı…

Alina Boz mutsuz değil, yorgun! Neslihan Atagül, saçına toka diye bakın ne takmış? 9