Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi ara veren Şükrü Özyıldız tatile başlamış bile! Uğur Güneş ise yeni dizisi için özel bir hazırlıkta!

Dizisi ara veren Şükrü Özyıldız tatile başlamış bile! Uğur Güneş ise yeni dizisi için özel bir hazırlıkta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin beğenilen ve oyunculukları ile takdir toplayan iki jönü Şükrü Özyıldız ve Uğur Güneş, hayranları tarafından ilgiyle takip edilen iki isim. Başarılı oyunculuklarıyla rol aldıkları yapımlarda dikkat çeken iki ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Şükrü Özyıldız var. Malum bu sezen ekranda en çok şaşırtan isimlerden birisi oldu Özyıldız! Herkes onu alışılmış bir dizide görmeyi beklerken, fantastik ve bilimkurgu içerikli Akıncı dizisindeki süper kahraman hali ile çok şaşırttı!

Şükrü Özyıldız’ın Büşra Develi ile başrolünde oynadığı Akıncı dizisi sezon finali yaptı. Dizinin final yapması beklenirken atv’nin aldığı ani bir kararla sezon finali yapması dikkat çekti.

Reytingleri düşük olsa da kanalın dizinin arkasında durmaya devam ettiği görülürken, Şükrü Özyıldız da bir sonraki sezon için yeniden diziye dönecek olmanın rahatlığını yaşıyor.

Bu arada dizisi final yapmayan oyuncunun sezon arasında ise bir başka projesi var. Demet Özdemir ile birlikte, Netflix için çekilecek olan Aşk Taktikleri isimli bir romantik komedi dizisinde oynayacak.

Oyuncu, Akıncı’nın final yapmasıyla birlikte tatile de başlamış. Zira Haziran ayında da film çekimleri başlayacak. Bu arayı değerlendirmek isteyen oyuncudan ilk tatil pozu da geldi… İşte şezlongda güneşlenirken çekilen pozu…

Dizisi ara veren Şükrü Özyıldız tatile başlamış bile! Uğur Güneş ise yeni dizisi için özel bir hazırlıkta! 8

Uğur Güneş ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Aralık ayında ayrılmış ve o günden beri de yeni dizisi için hazırlanmakta. Güneş, Adana’dan İstanbul’a döner dönmez, Kanunsuz Topraklar dizisindeki oynayacağı madenci Davut karakteri için form tutmaya başlamıştı.

Sıkı bir şekilde spor yapan oyuncu vücudunu şekillendirirken, ayrıca at binmeye de başladığını son yaptığı paylaşımla gösterdi.

Kanunsuz Topraklar etiketiyle paylaştığı fotoğrafına ‘loading’ notunu düşen oyuncu, dizinin yakın zamanda çekimlerinin başlayacağını da müjdelemiş oluyor.

Esra Bilgiç ile başrolünde oynayacağı Kanunsuz Topraklar dizisi, 1940’lı yıllarda geçiyor. Yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor ve senaryoyu da Zülküf Yücel yazmakta…

İşte Uğur Güneş’in at binerken çekilen fotoğrafı…

Dizisi ara veren Şükrü Özyıldız tatile başlamış bile! Uğur Güneş ise yeni dizisi için özel bir hazırlıkta! 9