Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’un Maraşlı dizisindeki babası usta oyuncu Kerem Atabeyoğlu’na vefası hayranlık uyandırdı!..

Alina Boz’un Maraşlı dizisindeki babası usta oyuncu Kerem Atabeyoğlu’na vefası hayranlık uyandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Süslü Korkuluk adlı dizide Çağatay Ulusoy ile partner olan Alina Boz’un kariyerinde geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisi dönüm noktası oldu.

Alina Boz, 2014 yılında Paramparça dizisiyle oyunculuğa adım atmış ve daha ilk projesiyle kendini göstermeyi başarmıştı. Boz’un kariyerinde en büyük çıkışı yapmasını sağlayan ise Maraşlı ve Aşk 101 dizileri oldu.

ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinde baş rolü Burak Deniz’le paylaşan Boz, dizi çok ilgi görmese de sayesinde kariyerinde büyük bir çıkış yaptı.  Maraşlı dizisinde Alina Boz’un babasını canlandıran usta oyuncu Kerem Atabeyoğlu’nun da oyuncunun hayatında özel bir yeri olduğunu instagram paylaşımı ortaya çıkardı.

Maraşlı dizisinde Alina Boz’un canlandırdığı ‘Mahur’ karakterinin babası ‘Aziz’i canlandıran usta tiyatro, sinema dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Kerem Atabeyoğlu 9 Şubat’ta 54 yaşına bastı.

Alina Boz'un Maraşlı dizisindeki babası usta oyuncu Kerem Atabeyoğlu'na vefası hayranlık uyandırdı!.. 8

Alina Boz, oyuncunun doğum gününü instagram paylaşımıyla kutladı. Usta oyuncuyla birlikte fotoğraflarını paylaşan Boz paylaşımına; ‘Nice nice mutlu senelere en büyük İyi ki’lerimdensin’ yazarak usta oyuncunun hayatındaki önemini takipçileriyle paylaştı.

Alina Boz aynı zamanda,  usta tiyatro sanatçısının oyuncu eşi Almila Uluer ile birlikte rol aldığı Güne Bakan Cam Kırıkları adlı oyununun da mutlaka görülmesi gerektiğini hayranlarıyla paylaştı.

Alina Boz'un Maraşlı dizisindeki babası usta oyuncu Kerem Atabeyoğlu'na vefası hayranlık uyandırdı!.. 9