Ana sayfa Dizi Haberleri Alkışlanacak hareketler bunlar! Çukur dizisinde, İzmir depremi mesajlarını gördünüz mü?

Alkışlanacak hareketler bunlar! Çukur dizisinde, İzmir depremi mesajlarını gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur dizisinin 2 Kasım akşamı yayınlanan yeni bölümünü izleyenler, duvar yazılarında bu kez İzmir depremi ile ilgili mesajları okudular. Dün akşam Masumlar Apartmanı dizisinde tüm oyuncular ve ekip bir araya gelerek İzmir’de yaşanan depremle ilgili baş sağlığı ve ‘geçmiş olsun’ mesajlarını vermişti.

Çukur dizisinde de Pazartesi akşamı yayınlanan bölümdeki duvar yazıları, İzmir depremine ayrıldı. 30 Ekim Cuma günü 6,9 şiddetindeki deprem ile sarsılan İzmir’de 114 kişi can vermiş ve 1034 kişi de yaralanmıştı. Tüm Türkkiye’nin gözyaşları içinde izlediği arama kurtarma çalışmaları, kimi zaman günler, saatler sonra sağ çıkanlar için sevinç, kimi zaman da ölen insanlar için üzüntüye döndü.

Alkışlanacak hareketler bunlar! Çukur dizisinde, İzmir depremi mesajlarını gördünüz mü? 9

Yaşanan bu acı olay sonrasında bazı diziler ekrana getirilmedi. Bu hafta pazartesi gününden itibaren ise diziler yayınlarına devam ediyor. Ancak kimilerinden İzmir depremi ile ilgili mesajlar da yayınlanmakta.

Alkışlanacak hareketler bunlar! Çukur dizisinde, İzmir depremi mesajlarını gördünüz mü? 10

İşte Çukur dizisi de pek çok toplumsal olayda olduğu gibi yine duvar yazılarıyla mesajlarını bu kez İzmir’deki deprem için verdi.

Bu acı olayla ilgili olarak “içimiz sızlıyor” ifadesi kullanılırken, aynı zamanda önlem alınması ile ilgili mesajlar da verildi duvar yazıları ile.

Alkışlanacak hareketler bunlar! Çukur dizisinde, İzmir depremi mesajlarını gördünüz mü? 11

Tüm depremle ilgili bilimsel konuşmalar sırasında uzmanların işaret ettiği gibi bina değil ihmalin öldürdüğü vurguları yapıldı.

Ayrıca İzmir için yayınlanan ihtiyaç listesi de Çukur dizisinin resmi hesabından paylaşıldı ve hem Show TV, hem dizinin yapımcı firması Ay Yapım aracılığıyla Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte bu yardımların İzmir’e ulaştırılacağı bilgisi verildi.

İşte o paylaşımlar…