Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un genç yıldızlarının hepsine cillop gibi roller var, Sera Kutlubey’e yok mu?

Zalim İstanbul’un genç yıldızlarının hepsine cillop gibi roller var, Sera Kutlubey’e yok mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey asıl gündem olması gereken kişiyken, geri planda kaldı! Zalim İstanbul dizisi Haziran ayında bitti ama geride de çok yetenekli genç oyuncu portföyü bıraktı. Bu isimler arasında Bahar Şahin; Berker Güven, Sera Kutlubey, Ozan Dolunay ve Simay Barlas çok dikkat çekti… Dizinin genç yıldızları yaz aylarında da teklif üstüne teklif aldı.

Zalim İstanbul ile şansı önen Sera Kutlubey ise bir süredir sessiz. Oysa ki diğer arkadaşları dizilere başladı, yeni proje heyecanları yaşıyor veya yer aldıkları yapımlar bitti, yenilerine bakıyorlar.

Yani Sera Kutlubey dışındaki dizi ile parlayanlar bir hayli yol kat etti. Ünlü oyuncu ise henüz bir proje ile gündeme gelmedi… Hayranları ile bu duruma anlam veremiyor. Zira Zalim İstanbul’da Cemre karakteri ile o kadar popüler oldu ve geniş kitleler tarafından tanındı ki, mutlaka bir projeden ciddi teklifler alması ve yeni sezonda ekranda olması beklenirdi.

Zalim İstanbul'un genç yıldızlarının hepsine cillop gibi roller var, Sera Kutlubey'e yok mu? 4

Bahar Şahin, İyi Aile Babası isimli Kanal D dizisine katıldı ve yeni proje de bir hayli etkili bir şekilde yakında ekrana olacak.

Zalim İstanbul'un genç yıldızlarının hepsine cillop gibi roller var, Sera Kutlubey'e yok mu? 5

Ozan Dolunay, İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrolü kaptı, ama dizi reyting nedeniyle 6. bölümde final yaptı. Yeni projelerde de Ozan Dolunay’ın ismi sıklıkla geçiyor…

Zalim İstanbul'un genç yıldızlarının hepsine cillop gibi roller var, Sera Kutlubey'e yok mu? 6

Simay Barlas ise, Bir Annenin Günahı isimli dizide başrolü kaptı bile… Oyuncu yakında çok farklı bir diziyle Kanal D ekranında olacak.

Zalim İstanbul'un genç yıldızlarının hepsine cillop gibi roller var, Sera Kutlubey'e yok mu? 7

Berker Güven ise bir süredir Alev Alev dizisi için müthiş bir çalışma içinde. Show TV’de 5 Kasım Perşembe yani yarın başlayacak olan dizide İskender karakterini canlandıracak.

Zalim İstanbul’daki arkadaşları yeni sezonda projeden projeye koşarken, Sera Kutlubey’den ses seda çıkmamasına kimse anlam veremiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, genç oyuncunun MF Yapım ile görüşmekte olduğu bilgisini verdi. Yeni bir proje mi, dizi mi, nedir bilinmiyor. Ancak Sera Kutlubey, Zalim İstanbul dizisindeki performansından sonra ekranda iyi projelerde başrol oynamayı en az diğer arkadaşları kadar hak ediyor.