Ana sayfa Dizi Haberleri Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin!

Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyanın kendine özgü kuralları ve yeni bir dili oluştu. Bu yeni dil üzerinden de gençler duygularını ifade ediyor. Diziler konusunda ise hemen hemen her dizi için hayranlar bir sözü mutlaka kullanıyor.

“Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin.” İşte bu sözü her platformda görebilirsiniz. İzleyiciler sevdikleri her yapım için bu sözü adeta bir klişe olarak paylaşıyor… Peki bu sözün derinliğinde ne mi var?

15 sezon süren ve başarıdan başarıya koşan bir Arka Sokaklar gerçeği var… 2006 yılında başlayan, Erler Film imzalı dizi, 2020 yılına gelene kadar hep başarılarla anıldı… Diziden birçok oyuncu geldi, geçti… Hepsi de önemli katkılar yaptı. Ancak bir tek şey değişmedi. Dizinin izleyicilere verdiği sıcaklık ve heyecan…

Arka Sokaklar dizisinin Rıza Babası olarak ünlenen Zafer Ergin bile röportajında, Emniyet yetkililerinin halktan gelen sitemleri aktardığını, “Rıza Baba ve ekibi hemen çözüyor, siz niye çözemiyorsunuz” diye serzenişte bulunduğunu söylemişti.

Zafer Ergin, bir 15 yıl daha devam edecek kadar enerjilerinin olduğunu da ifade ederek, Arka Sokaklar efsanesinin öyle kolay kolay bitmeyeceğini de anlattı.

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan dizinin hem oyuncuları hem karakterleri hem de hikayenin izleyici ile bütünleşik olması, güncel konuları içermesi ve aranılan, arzulanan polislerin ekrana yansıması gibi özellikleri var.

Güçlü bir kurgu ile gelen, istikrarını hiç bozmayan, başrol oyuncuları değişmese de yan aktörlerin sıklıkla değişim sergilediği bir yapım Arka Sokaklar.

Birçok dizi hayranı da beğendikleri yapımlar için “Allah Arka Sokaklar ömrü versin” diyor… Bunun nedeni ise hem Kanal D dizisinin başarısı hem uzun ömürlü olması hem de izleyicinin kalbine yerleşmiş olması…