Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs şoku yaşanan Gönül Dağı’nın yeni bölümleri yayınlanacak mı?

Koronavirüs şoku yaşanan Gönül Dağı’nın yeni bölümleri yayınlanacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, eğlenceli konusu ve etkili oyunculuk performansları ile büyük beğeni topladı. Dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. Geçtiğimiz hafta İzmir’i etkileyen deprem felaketi nedeniyle iptal edilen 3. bölüm 7 Kasım Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu.

Ancak dizinin setinden gelen haberler tüm izleyicileri fena halde kaygılandırdı. İlk olarak Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu 11 günlük karantina sürecinin ardından yeniden test yaptırdı ve negatif çıkınca da sete geri dönme hakkını elde etti.

Ancak başka sorunlar da üst üste geldi. Dizide rol alan Ali Düşenkalkar’ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Felaket haberleri bununla da kalmadı, sette yapılan testler sonucu 38 set çalışanının daha koronavirüse yakalanmış olduğu tespit edildi.

Tüm bu gelişmelerin ardından, set ekibinin karantina sürecini de düşünerek dizinin ekranda izleyici ile buluşup buluşmayacağı konusunda kafalarda soru işareti oluştu. Ne kadar elde stok bölüm olduğu bilinmese de en azından TRT1’den yapılan duyuruda Gönül Dağı dizisinin 14 Kasım Cumartesi akşamı izleyicilerle 4. bölümüyle buluşacağı bildirildi.

Yani şimdilik yayınlarda bir sorun yok gibi görünüyor. Şayet elde yeterli stok var ise, koronavirüs faciası, izleyicileri etkilemeden atlatılabilir. Dizinin 4. bölümünün çok önceden hazır olduğu da zaten biliniyor. Ancak sonraki bölümlerin akıbeti konusunda net bir bilgi olmadığını da belirtelim.

İşte 14 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 4. bölüm fragmanı: